Wat is de prijs van een carport?

Wil je je auto veilig kunnen wegstallen, maar heb je geen garage?  Dan is een carport een efficiënte en goedkope oplossing! De prijs van een carport is voor een groot deel afhankelijk van het materiaal. Ga je voor hout, staal of aluminium?

Hout of metaal, wat is het duurst?

De prijzen van metaal en bepaalde houtsoorten variëren in de loop van het jaar, maar metalen carports zijn meestal duurder in aankoop dan houten carports. Toch komt een metalen carport op de lange termijn niet noodzakelijk het duurst uit. Hout moet je namelijk regelmatig schilderen en/of vernissen om het te beschermen tegen de weersomstandigheden.

Wat is de beste keuze op de lange termijn?

Tenzij je echt verliefd bent op het uitzicht van een houten carport, is een metalen carport op de lange termijn de betere keuze. Metaal rot niet. Op metaal groeit geen mos. Metaal trekt geen termieten aan. Metaal kan gelast worden, zodat je geen spijkers hoeft te gebruiken die na enkele jaren los kunnen komen. En bovenal: metaal kan niet barsten of breken.

Een aluminium carport: een investering voor het leven

Kies je voor een aluminium carport, dan heb je een carport die je hele leven meegaat. Een aluminium carport is zo stevig dat ze zelfs de zwaarste stormen overleeft. Met het RAL-kleurengamma van BOzARC (poederlak) zal de kleur van je aluminium carport bovendien altijd mooi blijven. En tot slot: een aluminium carport roest niet en vergt daardoor een minimaal onderhoud. Geen vernis of verf nodig! Gewoon af en toe met de hogedrukreiniger of wat water en autoshampoo erover en klaar!

De precieze prijs van een carport is afhankelijk van je wensen. Contacteer ons gerust voor een offerte.

In samenwerking met BOzARC aluminium overkappingen

Meer nieuws van BOzARC aluminium overkappingen

Een carport voor je motorhome? Uitstekende keuze!

Je motorhome verdient een plek waar hij droog kan staan, beschermd tegen alle weersomstandigheden

De dakbedekking van een carport: de mogelijkheden op een rij

Van plan om een carport te installeren?

Staat je carport het beste vrij of beter tegen de gevel?

Lente, zomer, herfst of winter: een carport laten plaatsen, is altijd een goed idee.

GRATIS Nieuwsbrief