Verlengde garantie op nieuw geïnstalleerde Bulex-condensatieketels: nu met 3 jaar garantie

Voor alle Bulex-condensatiewandketels ketels (tot en met 45 kW) die tussen 1 mei en 31 december 2017 geïnstalleerd worden, genieten eigenaars nu van een extra jaar garantie! Waarom? Omdat de hoogstaande kwaliteit van het uitgebreide gamma Bulex-condensatieketels een sterke bekrachtiging verdient.

3 jaar garantie

Bulex biedt een uitgebreid gamma aan condensatieketels aan. Wat deze ketels met elkaar gemeen hebben, is hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Om die hoogstaande kwaliteit te onderstrepen, biedt Bulex drie jaar garantie op de compacte wandketelmodellen met een vermogen tot en met 45 kW, die sedert 1 mei 2017 geïnstalleerd werden. Aan de vijf jaar garantie op het verwarmingslichaam in inox en de tien jaar garantie op het verwarmingslichaam in gietaluminium/silicium verandert er niets, maar de twee jaar garantie op de overige onderdelen verlengt Bulex nog tot 31 december 2017 tot drie jaar. Dit aanbod geldt op alle nieuw geïnstalleerde toestellen van het type Thema CONDENS, Thermo MASTER en Isotwin CONDENS met een vermogen van 45 kW of minder. Om van het aanbod te kunnen genieten is wel een online registratie van de garantiekaart van het toestel vereist. Dat kan op bulex.be. Op de website is trouwens ook een volledig overzicht van de voorwaarden terug te vinden.

Meer info op www.bulex.be/3-jaar-garantie

Voordelig en energiezuinig

Ten opzichte van een atmosferische ketel bieden condensatieketels een aanzienlijk voordeel. De vrijgekomen rookgassen, die grotendeels uit hete waterdamp bestaan en op zich een energiebron vormen, verdwijnen dankzij de condensatietechnologie niet zomaar door de schoorsteen. Door ze als bijkomende energiebron te benutten ligt het rendement van een Bulex-condensatieketel maar liefst 35 % hoger dan dat van een atmosferische ketel. Dat scheelt een stuk in energieverbruik. De aankoopprijs van een condensatieketel is bovendien vergelijkbaar met die van een atmosferische ketel en ook de onderhoudskosten liggen niet hoger. Een eventuele meerprijs in installatiekosten bij renovatie laat zich al snel terugwinnen op de energiefactuur.

Voor elk wat wils

Het Bulex-condensatieketelgamma omvat zowel combiketels als soloketels. Bij combiketels vervult een geïntegreerde sanitaire warmtewisselaar de functie van warmwaterboiler. Deze ketels staan dus zowel voor verwarming als voor de productie van sanitair warm water in. Liggen de behoeften aan sanitair warmwatercomfort hoger, dan ligt het meer voor de hand om voor een soloketel te kiezen en deze te combineren met een externe warmwaterboiler met verschillende inhouden. De condensatieketel levert in dat geval enkel de verwarming. Aan de hand van die verschillende mogelijkheden kan het uitgebreide Bulex-aanbod perfect inspelen op de wensen en noden van elke individuele eigenaar.

Vind de juiste condensatieketel

Snel te weten komen welke condensatieketel het beste bij uw situatie past? Maak in een handomdraai de juiste keuze dankzij de Instal XPERT. U vindt deze op www.instalxpert.be.

GRATIS Nieuwsbrief