Vasco linkt verleden en toekomst met nieuwe ritmo-radiator

Heb je soms heimwee naar de look & feel van radiatoren uit grootmoeders tijd? Je kent ze wel: de gietijzeren radiatoren die zowel moderne lofts als klassieke herenhuizen net dat beetje extra cachet gaven. Vasco neemt je met de nieuwe Ritmo-radiator voor een stuk mee terug in de tijd. Het authentieke karakter betekent niet dat je moet inboeten aan warmtecomfort, want de Ritmo zorgt in elke woonst voor een uitstekende warmtestraling.

 

De gietijzeren radiatoren van weleer zijn alom gekend vanwege hun robuuste karakter. Met de introductie van Ritmo bewijst Vasco dat moderniteit niet noodzakelijk ten koste hoeft te gaan van authenticiteit. Dankzij de strakke ritmische lijnen en zacht afgeronde  bochten  herinnert de Ritmo aan de kolomradiatoren van vroeger. Toch zijn het onmiskenbaar hedendaagse radiatoren die een hoog warmtecomfort garanderen.

Energiezuinig verwarmen op lage temperatuur

Dankzij zijn forse afmetingen garandeert de Ritmo ook qua warmteafgifte uitstekende resultaten. Heb je heel grote en hoge ruimtes in huis? De Ritmo verwarmt probleemloos alle hoekjes van de kamer. En ook verwarmen op een lage, energiezuinige verwarmingstemperatuur is perfect mogelijk. De Ritmo is daarom zowel interessant voor bestaande woningen, grondige energetische renovaties als voor nieuwbouw.

Verticaal en horizontaal

Met hun karakteristieke retro-uitstraling zijn deze kolomradiatoren beschikbaar in twee, drie of vier kolommen voor extra warmteafgiftecapaciteit. De verticale variant is beschikbaar in de hoogtes 1500, 1800, 2000  en 2200 millimeter, met zes tot zestien elementen. Woon je in een stijlvol herenhuis met hoge plafonds? Dan is deze verticale versie van de Ritmo ongetwijfeld een goede keuze voor je interieur.

De Ritmo-collectie is een schijnbaar eenvoudige collectie die in elk interieur thuishoort. Of je nu in een moderne loft of in een meer klassiek of zelfs landelijk huis woont: de Ritmo past perfect in de stijl van je interieur. De Ritmo is in twee kleuren beschikbaar: puur wit of trendy zwart. Dat biedt nog net iets meer mogelijkheden op vlak van design. De horizontale Ritmo is verkrijgbaar in de hoogtes 300, 400, 500, 600 en 900 millimeter, met tien tot veertig elementen. Uniek voor de horizontale versie, is de montage met vrijstaande standvoet. Zo kan de Ritmo helemaal vrijstaand opgesteld worden, bijvoorbeeld voor een grote raampartij.

Onderhoudsgemak

Dankzij de brede openingen is de Ritmo erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk proper te houden. Een interessante eigenschap voor wie bijvoorbeeld last heeft van een stofallergie. Voor extra comfort én handdoekdroogfunctie is de Ritmo- collectie verkrijgbaar met een handdoekbeugel in chroom om je handdoeken makkelijk te drogen.

In samenwerking met VASCO

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van VASCO

Flinterdunne oni nu ook Elektrisch, ontdek de Oni-EL

In hedendaagse goed geïsoleerde huizen, vaak uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen, vormt ele

Vasco lanceert compactste elektrische radiator ooit

In hedendaagse goed geïsoleerde huizen, vaak uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen, vormt ele

Warmtepompen: hoe onderhoud ik mijn ventilo-convector?

Wil je je warmtepomp inzetten om zowel te koelen als te verwarmen?

GRATIS Nieuwsbrief