De dunste radiator ooit op de Belgische markt: de Vasco Oni

In primeur voorgesteld op Batibouw, brengt Vasco de revolutionaire designradiator ONI eind november op de Belgische markt. Naast het vooruitstrevende design heeft deze kampioen in de lichtgewichtklasse ook voordelen voor de installateur. Het verhaal van een ‘perfect match’ tussen vorm en functie.

Het unieke ontwerp van de VASCO Oni

Het design van de Oni is een echte blikvanger. De radiator bestaat uit een uiterst dunne aluminiumplaat in een zachte vormgeving met afgeronde hoeken.

De ONI in de badkamer? Kies dan voor het type met een of twee handdoekuitsparingen (Oni O-P). De subtiele gleuven zijn eveneens uitgevoerd met zachte rondingen. Ze verstoren het ontwerp niet, maar versterken het juist.

Elders in huis geef je dan weer de voorkeur aan het ononderbroken design van de Oni O-NP, die zó minimalistisch is dat ze gegarandeerd tóch de aandacht steelt. Model O-NP is met zijn volledig vlakke voorplaat prachtig om naar te kijken en lijkt door het ultradunne design (8 mm!) echt te zweven.

Vasco Oni

Kracht en gebruiksgemak

In beide modellen zit in het ranke warmtevlak een fijne koperen verwarmingsbuis verwerkt. Door het samenspel van koper en aluminium is deze vlakke radiator niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook uiterst efficiënt en energiezuinig. Ideaal in combinatie met lage temperatuursystemen.

De verticale designradiator is – in beide uitvoering – 500 mm breed en verkrijgbaar in drie hoogtes: 1400, 1800 en 2000 mm. Zelfs de grootste radiator weegt nauwelijks 23 kg en is snel en eenvoudig te plaatsen door een enkele installateur.

De Oni is beschikbaar vanaf eind november.

Ontdek hier de Vasco Oni.

In samenwerking met VASCO

Meer nieuws van VASCO

Flinterdunne oni nu ook Elektrisch, ontdek de Oni-EL

In hedendaagse goed geïsoleerde huizen, vaak uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen, vormt ele

Vasco lanceert compactste elektrische radiator ooit

In hedendaagse goed geïsoleerde huizen, vaak uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen, vormt ele

Vasco linkt verleden en toekomst met nieuwe ritmo-radiator

Heb je soms heimwee naar de look & feel van radiatoren uit grootmoeders tijd?

Warmtepompen: hoe onderhoud ik mijn ventilo-convector?

Wil je je warmtepomp inzetten om zowel te koelen als te verwarmen?

GRATIS Nieuwsbrief