Buitenkans: koop je nieuwe designradiatoren aan een zacht prijsje via de online veiling

Kijk je uit naar designradiatoren voor je (nieuwe) woning? Dan is dit jouw kans om fiks te besparen! Nog t.e.m. 17 juni kun je meebieden op een breed aanbod aan nieuwe designradiatoren in de online veiling van veilinghuis Moyersoen. Niet te missen!

De kroon op je interieur

Met designradiatoren geef je je interieur extra cachet. Met hun elegante look passen ze bij uiteenlopende woonstijlen: van sfeervol klassiek tot strak minimalistisch. Een designradiator is doorgaans duurder dan een standaard exemplaar, maar wie uitkijkt kan koopjes doen! Ontdek het veilingaanbod.

Koop voordelig via een veiling

Op zoek naar radiatoren met een geraffineerde uitstraling en een origineel design? Neem dan zeker een kijkje op de veilingsite van het gerenommeerde veilinghuis Moyersoen. Tot 17/6 - 19u. loopt er immers een veiling ‘designradiatoren’. Je vindt er nieuwe designradiatoren aan een fractie van de prijs die gehanteerd wordt in een speciaalzaak!

Diverse types, vormen en kleuren

In het brede aanbod spot je handdoek- en designradiatoren in diverse vormen, afwerkingen en kleuren: van wit glanzend tot antraciet. Maar je vindt er ook thermostatische design kraansets voor radiatoren. Het gaat steeds om nieuwe producten in perfecte staat. Verken deze veiling.

Kom naar een kijkdag

Een knappe designradiator gespot op de website van Moyersoen? Dan kun je deze gaan bekijken tijdens de kijkdag in Bornem. Je kunt er meteen je vragen kwijt. Ontdek tijdstippen en locaties.

Waarom kopen via een online veiling?

Door online te kopen bespaar je tijd. Je kan bieden waar en wanneer je wil. Bij Moyersoen veilingen profiteer je van een snelle afhandeling en een professionele service door enthousiaste medewerkers. Je kiest uit een uitgebreid aanbod en profiteert van een gunstige prijszetting. Registreer je gratis als gebruiker.

Over Moyersoen

Moyersoen veilingen staat gekend als expert in het afwikkelen van faillissementen, liquidaties, onderhandse verkopen, winkeluitverkopen, vereffeningen, overnames enzoverder. De website van Moyersoen veilingen is een echte hotspot voor koopjesjagers. Dagelijks grasduinen zo’n 35.000 bezoekers door de diverse kavels.

Op zoek naar stijlvolle radiatoren aan een scherpe prijs? Bekijk het aanbod op de website van Moyersoen veilingen en bied mee. Deze veiling loopt af op 17 juni om 19u, dus wees er op tijd bij! 

 

In samenwerking met Moyersoen veilingen

Meer nieuws van Moyersoen veilingen

GRATIS Nieuwsbrief