tado° with Viessmann slimme thermostaat is nu verkrijgbaar bij Viessmann installatiebedrijven

Gepubliceerd op 07 May 2018

 Viessmann is al meer dan 100 jaar een van de toonaangevende fabrikanten van efficiënte verwarmings- en energiesystemen. De producten van Viessmann staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Vandaag kondigen we met genoegen aan dat klanten met een Viessmann-systeem verbinding kunnen maken met de populaire lijn van tado° with Viessmann slimme thermostaat en smartphone-app en deze kunnen bedienen.

Slimme thermostaten kunnen de functies voor verwarming, koeling en warm water in huishoudens en bedrijfsgebouwen regelen. De toenemende populariteit van slimme huizen en de geboden voordelen - gebruiksgemak door cloud-gebaseerde diensten en verbeterd energiebeheer en meer comfort door zelflerende mogelijkheden - drijven de toenemende vraag van de markt naar dergelijke intelligente apparaten aan.

"Wij geloven dat alle gebouwen binnenkort intelligent verwarmd en gekoeld zullen worden en wij ontwikkelen producten, software en diensten om deze visie te realiseren," zegt tado° Co-oprichter & CPO Christian Deilmann. “De samenwerking met Viessmann brengt twee pioniers in de verwarmingsindustrie samen om klanten een spannende en comfortabele propositie te bieden.”

Met deze eenvoudig te installeren tado° thermostaat- en smartphone-app kunnen Viessmann klanten hun verwarmingsomgeving optimaliseren en geld besparen op hun verwarmingskosten. Geavanceerde technologieën zoals locatiedetectie en integratie van weersvoorspellingen zorgen ervoor dat de slimme thermostaat zo efficiënt mogelijk kan verwarmen door automatisch de warmte te verminderen als er niemand thuis is, zich aan te passen aan het weer van buitenaf en de individuele kenmerken van het gebouw van de huiseigenaar te "leren". Bovendien hebben klanten volledige controle over hun systeem en gedetailleerde rapporten, thuis in de zetel, op kantoor of op het strand.

"Bij Viessmann is het iets groener maken van de wereld en het besparen van meer geld voor onze klanten gewoon vanzelfsprekend voor ons. Wij streven er altijd naar om met klantgerichte, duurzame energieoplossingen woonruimtes van de hoogste kwaliteit te creëren. zei Dr. Florian Resatsch, CEO van Viessmann Digital. "tado°-producten staan bekend om hun gebruiksgemak en we zijn blij dat onze klanten ook deze andere optie hebben om hun ketels aan te sluiten.

Om een optimale installatie en werking van elk tado°-product met een Viessmann-ketel te garanderen, dienen klanten contact op te nemen met hun geprefereerde installateur of servicebedrijf, of met ons op zoek te gaan naar uw dichtstbijzijnde Viessmann installatiebedrijf.

Klik hier voor meer informatie.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan