Speel mee met de Vaillant-wedstrijd en haal net als Åke het comfort van een warmtepomp in huis

In Naimakka, het koudste dorp van Zweden, kwam de 80-jarige Åke Siikavuopio op het idee om een warmtepomp van Vaillant te installeren. Sindsdien geniet hij er ook tijdens de ijskoude winters van een aangenaam warm huis. Vaillant heeft uitstekend nieuws voor iedereen die in de voetsporen van Åke wil treden. Nog tot en met 4 maart kan je een van de 3 cashback-cheques ter waarde van € 5.000 winnen voor de installatie van een warmtepomp. Neem dus snel deel aan de wedstrijd!

Haal je voordeel uit een warmtepomp

Wie zijn energierekening en ecologische voetafdruk wil verkleinen, vindt in warmtepompen een uitstekend, milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingssystemen. Deze halen hun energie tot 75% uit omgevingswarmte, gecombineerd met elektriciteit. Zelfs bij vriestemperaturen slagen warmtepompen erin om de warmte die in de lucht, de grond of het grondwater aanwezig is om te zetten tot aangename kamertemperaturen. Dat ondervond ook Åke, die al zijn hele leven in een van de koudste dorpen van Zweden woont. Sinds hij een warmtepomp van Vaillant liet installeren, blijft zijn huis er ook tijdens de bar koude winters aangenaam warm.

Speel het Åke-spel

Het comfort van een warmtepomp past ook perfect bij jouw woonplannen? Doe dan snel mee met de Vaillant-wedstrijd.

Vind het huis van Åke

Je kan het spelletje op twee verschillende manieren spelen. Kies je voor de normale modus, dan moet je op je ultrascherpe blik vertrouwen om in het poollandschap de mogelijk interessante locaties te spotten. In de thermische modus krijg je de hulp van een warmtecamera. Zo zie je meteen waar er zich warmte-eilandjes bevinden.

Heb je het huis van Åke gevonden? Dan hoef je enkel nog de bijvraag en de schiftingsvraag te beantwoorden. Wie weet win jij dan wel een van de cashback-cheques ter waarde van € 5.000 voor de installatie van een warmtepomp van Vaillant. Deelnemen kan nog tot en met 4 maart.

Geslaagde onderneming

Vaillant heeft meer dan 140 jaar ervaring in verwarmingstechnologie en ontwikkelt al 40 jaar warmtepompen. Op elke Vaillant-warmtepomp geniet de eigenaar bovendien een omniumgarantie van twee jaar en tot tien jaar uitgebreide garantie op de scroll-compressor. Trouwens, als je een warmtepomp van Vaillant in Naimakka kan installeren, dan lukt het overal! Vaillant. Mijn huis, mijn comfort.

In samenwerking met Vaillant

Meer nieuws van Vaillant

Batibouw 2018 - Verhoogd comfort en kostenbesparing dankzij individuele kamertemperatuurregeling met ambiSENSE

Vaillant lanceert de ambiSENSE-oplossing: deze biedt de mogelijkheid om de temperatuur in elke ka

Het verhaal van Åke en zijn warmtepomp

Maak kennis met … Åke Siikavuopio.

Een nieuwe warmwaterboiler voor iedereen!

Vaillant komt in september met 22 nieuwe warmwaterboilers op de markt.

GRATIS Nieuwsbrief