Batibouw 2016 : Vijf jaar garantie voor de condensatiegaswandketels

Vaillant is zo zeker van de kwaliteit van zijn producten dat het vijf jaar garantie biedt op de condensatiegaswandketels ecoTEC plus en ecoTEC exclusive Green iQ (tot 37 kW), een uniek aanbod op de Belgische markt dat nog geldig is tot 31 december 2016.

De ecoTEC plus is een condensatiegaswandketel met een brander die moduleert tussen 20% en 100% van het vermogen van de verwarmingsketel. De condensatieketel condenseert eveneens voor de productie van sanitair water, waardoor hij nog zuiniger is op het gasverbruik. Dankzij zijn ingebouwde hoogrendementspomp en zijn herwerkte elektronica zorgt de ecoTEC plus ook voor een besparing van tot € 75 elektriciteit per jaar.

De ecoTEC exclusive is een hoogtechnologische condensatieketel die op afstand bediend kan worden. Hij maakt gebruik van het gloednieuwe 'all-gas'-systeem, dat zorgt voor maximale efficiëntie: hij moduleert tussen 10 en 100% van zijn vermogen en verlaagt dus het gasverbruik. Er werd in het bijzonder aandacht besteed aan de connectiviteit van deze verwarmingsketel: hij beschikt over een ingebouwde internetmodule VR 900, waardoor hij in combinatie met de multiMATIC VRC 700-regeling bediend kan worden vanop een smartphone of tablet met de multiMATIC-app. Tot slot is hij voor 85% gemaakt uit reclycleerbare materialen die worden gekocht bij leveranciers die de kwaliteit van de grondstoffen waarborgen en verantwoord en duurzaam werken. Hierdoor is de ecoTEC exclusive het eerste product in België dat het Green iQ-label van Vaillant draagt.

Meer informatie op www.vaillant.be/5jaar en www.vaillant.be/greeniq

Voor meer gedetailleerde informatie over het assortiment van Vaillant nodigen wij u met plezier uit op onze stand 403 in Paleis 12.

In samenwerking met Vaillant

Meer nieuws van Vaillant

Warmwatercomfort verzekerd met nieuwe Vaillant Elektrische Doorstromers: electronicVED en electronicVED exclusive

Vaillant vult zijn aanbod aan warmwatervoorzieningen aan met de Vaillant Elektrische Doorstromer

Nieuwe lucht/lucht-warmtepompreeks: airco en verwarming: climaVAIR: milieuvriendelijk en efficiënt koelen en verwarmen

In april lanceert Vaillant een nieuwe reeks lucht/lucht-warmtepompen: airco en verwarming: climaV

Nieuw, uitgebreider en nog milieuvriendelijker gamma aroSTOR warmtepompboilers vervangt huidige modellen

Vanaf maart vervangt Vaillant zijn warmtepompboileraanbod door een uitgebreider gamma.

Twee nieuwe lucht/water-warmtepompen voor binnenopstelling: modulair systeem of alles-in-éénoplossing

Vanaf maart vullen twee nieuwe lucht/water-warmtepompen voor binnenopstelling het Vaillant-gamma

GRATIS Nieuwsbrief