Slimme thermostaat eTwist: comfort binnen handbereik

Alle functies van een klassieke klokthermostaat, plus een handige app. Met de slimme thermostaat Remeha eTwist regel je jouw verwarming waar en wanneer je wil. Ben jij al ‘in control’? 

Warmtecomfort in huis

Ook graag een aangenaam temperatuurtje in huis? De slimme thermostaat eTwist van Remeha zorgt ervoor door te communiceren met je cv-ketel. Omdat je intuïtief kunt navigeren, hoef je geen uren te besteden aan de handleiding. Je hebt de bediening zo in de vingers. Ook leuk: de automatische updates zijn gratis en er zijn geen abonnementskosten.

Makkelijke bediening

De eTwist thermostaat oogt modern en minimalistisch. Geen overdaad aan knopjes hier. Een groot en overzichtelijk kleurendisplay, een vlot te bedienen draai-/drukknop en een heldere menu-indeling maken het je makkelijk. Net als de drie eenvoudige klokprogramma’s, het speciale vakantieprogramma en het warmwaterprogramma. Je verwarmingsspecialist maakt je graag wegwijs.

Voordelige vakantiemodus

Het vakantieprogramma is interessant wanneer je langere tijd van huis bent en niet onnodig je huis wil verwarmen. Bij terugkomst schakelt de eTwist weer over op het originele programma en is je huis opnieuw behaaglijk warm. De ene week is de andere niet. Daarom heeft de eTwist drie klokprogramma’s waartussen je vlot kunt wisselen.

Thermostaat in je broekzak

De eTwist heeft bovendien een ingebouwde wifi-module. Hij kan dus verbinding maken met je lokale wifi-netwerk. Is je meeting afgelast en kun je onverwacht vroeger naar huis? Via de gratis eTwist app zet je de verwarming thuis alvast wat hoger. Zo kom je thuis in een warme woning. Je kunt meteen gezellig cocoonen.

Vanop afstand geregeld

Met de Remeha eTwist thermostaat en handige app regel je dus snel de temperatuur, waar je ook bent. In de wachtrij van de supermarkt bijvoorbeeld, of gewoon thuis in de zetel. Het is gefikst met enkele swipes. En dat zonder compromissen te sluiten. Want alle functies van de eTwist thermostaat zijn ook beschikbaar via de app.

Afgestemd op het weer

In combinatie met een buitenvoeler kan de eTwist zelfs weersafhankelijk geregeld worden. Zo kun je de binnentemperatuur laten regelen in functie van het weer, volledig automatisch. Een plotse winterprik? Dan steekt je verwarming meteen een tandje bij.

Voor Android en iPhone

De eTwist app is geschikt voor smartphones en tablets die draaien op het besturingssysteem van Android of Apple. Download de app in de App Store of de Google Play Store. Je kan meerdere personen toegang geven en er meerdere eTwist slimme thermostaten mee bedienen. Handig wanneer je beschikt over een tweede verblijf of vakantiewoning.

Ook voor jou?

De eTwist kamerthermostaat wordt geleverd met een eTwist gateway. Deze ketelmodule zorgt voor alle communicatie met je verwarming via OpenTherm (modulerend) of door Aan/Uit schakeling. Hierdoor is het systeem compatibel met bijna alle verwarmingsketels op de markt, vast ook met die van jou. Laat je adviseren door je specialist.

Interesse in een slimme thermostaat? Vraag dan zeker je gratis documentatie aan. Neem contact op met een specialist voor advies op maat.

 

In samenwerking met Remeha NV

Meer nieuws van Remeha NV

Een warmtepomp: ook voor jouw project!

Ga je bouwen of verbouwen, dan is het vaak wikken en wegen.

Innovatie: deze slimme gasketel vult automatisch water bij

Een te lage druk in het verwarmingssysteem, het is een veelvoorkomend issue bij gasketels.

Hoe integreer je hernieuwbare energie in je nieuwbouwproject?

Het is niet altijd even makkelijk om hernieuwbare energieoplossingen te integreren in een nieuwbo

Energiedoelstellingen voor 2020 te ambitieus? Eigenlijk niet!

De Vlaamse overheid wil de Vlaming aansporen om te investeren in zonnepanelen en warmtepompen om

GRATIS Nieuwsbrief