Etwist : Slimme thermostaat brengt comfort binnen handbereik

Gepubliceerd op

De nieuwe intelligente thermostaat Remeha eTwist combineert de volledige functionaliteit van een klassieke klokthermostaat met een handige app voor tablet en smartphone. 

De eTwist is een veelzijdige thermostaat die met je cv-ketel communiceert om het gewenste warmtecomfort in de woning te creëren. De gebruiksvriendelijke thermostaat wordt gekenmerkt door een groot overzichtelijk kleurendisplay, een makkelijk te bedienen draai-/drukknop, meertaligheid en een heldere menu-indeling. Het lezen van de handleiding is hierdoor zo goed als overbodig.

De thermostaat beschikt over een ingebouwde wifi-module waarmee je de eTwist verbindt met je lokale wifi-netwerk en deze kan gebruiken in combinatie met de bijbehorende gratis eTwist app. Zowel op de eTwist thermostaat (via de slimme draai-/drukknop) als op de eTwist app beschik je over de volledige functionaliteit.

Met de Remeha eTwist thermostaat en handige app regel je snel en intuïtief de temperatuur, waar je ook bent. Met de eTwist app kun je met een paar swipes je temperatuur instellen. Bijvoorbeeld vanop je werk voordat je naar huis gaat, of gewoon thuis vanuit de zetel. In combinatie met een buitenvoeler kan de eTwist weersafhankelijk geregeld worden.

Afhankelijk van de gezinssamenstelling kunnen één of meerdere personen toegang krijgen tot de eTwist app. Met de eTwist app kun je trouwens meerdere eTwist thermostaten bedienen. Ideaal voor het gebruik in combinatie met een tweede verblijf of vakantiewoning.

De eTwist app is geschikt voor smartphones en tablets die draaien op het besturingssysteem van Android of Apple. De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.