Zorgeloos genieten van gas, dankzij het propaannetwerk van Primagaz

Gepubliceerd op 16 November 2020

Voor woningen die (nog) niet kunnen worden aangesloten op het aardgasnetwerk, is propaangas een ideaal alternatief. Want met propaangas heb je 1 energiebron in huis die geschikt is voor alle huishoudelijke toepassingen, zoals verwarmen, warm water en zelfs koken.

Voor projecten die uit meerdere wooneenheden bestaan of voor woningen met een professionele praktijk, biedt Primagaz dé ideale propaanoplossing, namelijk het propaannetwerk.

Wat is een propaannetwerk?

Het propaannetwerk van Primagaz bestaat uit een centrale tank waarop verschillende gasmeters worden geïnstalleerd. Je kan kiezen voor een bovengrondse of een ondergrondse gastank, deze laatste wordt ingegraven en wordt dus perfect geïntegreerd in je tuin. De verschillende gasmeters registreren het verbruik van elke unit apart, zoals bij aardgas. Ben je huurder of eigenaar? Dan ontvang je dus altijd een afzonderlijke factuur. Wil je helemaal zonder zorgen kunnen genieten van propaan? Ook daar heeft Primagaz aan gedacht. Het geautomatiseerd meetsysteem verwittigt Primagaz vanaf het moment dat de tankinhoud minder dan 20 % is, zodat we tijdig je tank kunnen bijvullen.

Minder kosten, meer gebruiksgemak

Met een propaannetwerk heb je maar 1 tank nodig, waardoor je aanzienlijk bespaart op installatiekosten. Bovendien zit in de service van Primagaz het onderhoud van de gastank inbegrepen, hier hoef jij dus geen rekening mee te houden. Ook voor de facturatie van de verschillende wooneenheden zorgen wij, zodat we jou kunnen besparen van de administratieve rompslomp en tijdverlies die gepaard gaan met de opvolging van het verbruik en de betalingen van de verschillende units. Makkelijk toch?

Klaar voor de toekomst

Propaan stoot weinig fijn stof uit. Deze installatie is bovendien ook compatibel met biopropaan, een 100% duurzame oplossing.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over het propaannetwerk? Wij helpen je graag verder met een open gesprek om de ideale oplossing voor jouw project te bekijken. Aarzel niet langer en neem contact op met ons!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan