Nieuwe gasaansluiting
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Een nieuwe aardgasaansluiting? Al je vragen beantwoord

Overweeg je om over te schakelen naar gas? Twijfel niet langer, deze zuinige, comfortabele en milieuvriendelijke energiebron is een slimme oplossing voor de toekomst. Zeker als je het kunt combineren met duurzame energie. Maar hoe zit dat nu precies met de gasaansluiting? Ontdek het antwoord op al je vragen, en hak zo sneller de knoop door.

Buitenmuren isoleren - isolatiemateriaal gevels - 1
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Buitenmuren isoleren: welk isolatiemateriaal kiezen voor je gevels?

Als je je woning goed wil isoleren, kun je niet langs gevelisolatie. Buitengevelisolatie is dan de slimste keuze, want daarmee vermijd je koudebruggen. Bovendien kun je op die manier ineens voor een nieuwe look gaan. Welke isolatiematerialen voor buitenmuren bestaan er zoal? Ontdek de mogelijkheden en krijg tips voor je keuze.

Warmtepomp premies: welke premies kan ik krijgen? (update 2020)

Een warmtepomp is een voordelige manier om je woning en je sanitair water te verwarmen. Omdat je met een warmtepomp bespaart op je energiefactuur, verdien je deze investering op termijn terug. Vergeet niet om je premie te pakken, want daarmee wordt je aankoop nog interessanter. Ontdek snel op welke warmtepomppremie jij recht hebt.

Structusol bij Aertssen in Antwerpen
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Verhardingen.

Comfort boven alles!

SOLIDOR gelegen te Wevelgem is een Belgische innovatieve speler, die bekend staat als marktleider in de productie van solide en esthetische outdoor-oplossingen voor de installatie van terrassen op iedere ondergrond. Deze modulaire terrasdragers hebben een hoge afwerkingsgraad en zijn volledig vervaardigd uit duurzame, onderhoudsvriendelijke en ecologisch verantwoorde materialen.

Bubbelbaden om thuis van het ultieme wellness-gevoel te genieten

Kun je niet naar de wellness? Dan creëer je toch een privéwellness bij je thuis! In een bubbelbad kun je ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Zalig genieten tijdens de donkere en koude dagen. Maak kennis met de ultieme ontspanning op maat: een bad met whirlsysteem.

IMPERMO Megastockverkoop - 1
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Geniet in november van de Megastockverkoop bij Impermo

Het is Megastockverkoop bij Impermo! Geniet nog heel de maand november van mega kortingen op 1 miljoen m2 aan tegels op voorraad. Ontdek ze op www.impermo.be of in één van onze toonzalen.

Muurzouten
Geplaatst in Ruwbouw.

Beschadigde muur of lelijke vlekken door muurzouten: wat kun je eraan doen?

Water in je muren is vervelend. Maar het grote probleem is dat het heel wat zouten bevat. Die kunnen je muren erg beschadigen en lelijke vlekken veroorzaken. Een goede raad: als je vocht in je muren of kelder gaat aanpakken, doe dan ook iets aan de schadelijke muurzouten. Ontdek snel hoe je ermee afrekent.

Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Krijg minimaal € 500 terug bij de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel op gas

Niemand betaalt graag te veel. Dat geldt ook als het over de energiefactuur gaat. Door je oude verwarmingsketel te vervangen door een condenserende gasketel kun je je energieverbruik stevig terugdringen, tot wel 35%. Op die manier bespaar je zo’n 440 euro per jaar. Met de vervangpremie van Gas.be bespaar je ook nog eens 500 euro op de aankoopprijs van je nieuwe ketel.

Ramen en deuren afkitten langs de buitenkant: met deze tips en tools doe je het gemakkelijk zelf

Ga je nieuwe ramen en deuren plaatsen en moeten de voegen rondom het schrijnwerk worden dichtgemaakt? Of wil je de oude voegen opfrissen? Dan gebruik je hiervoor best een geschikt opvulmiddel. Hoe kun je zelf je ramen en deuren kitten en welk materiaal gebruik je hiervoor? Kom het snel te weten.

Gevel afwerken met crepi - 1
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Je gevels afwerken met crepi: de voor- en nadelen op een rij

We zien ze steeds vaker opduiken in het straatbeeld: strakke, witte gevels in sierpleister. Waarom kiezen (ver)bouwers voor crepi? Is het een goed idee om je gevels met sierpleister te laten bekleden? Zijn er ook nadelen? Wij deden de research voor jou!

Hoe de breedte van mijn garagepoort bepalen?

Een garage voegt een grote meerwaarde toe aan je woning. Wil je vlot je garage kunnen binnenrijden, dan is de breedte van je garagepoort van belang. Waar moet je rekening mee houden voor je ruwbouw?

Sleuven en ruimtes voor elektriciteit: welke tools heb je nodig? - 4
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit.

Sleuven en ruimtes voor elektriciteit: welke tools heb je nodig?

Het leggen van elektriciteitsleidingen mag dan specialistenwerk zijn, het slijpen en uitboren van de nodige sleuven en ruimtes kan je makkelijk zelf doen. Met het juiste gereedschap uiteraard. Ontdek in dit artikel welke steengoede tools je klus vergemakkelijken.

Pagina's

GRATIS Nieuwsbrief