De geschikte partner voor uw lage energiewoning

Gepubliceerd op 21 November 2014

Iedereen dient zijn steentje bij te dragen, willen we de ambitieuze 20-20-20 doelstellingen waarmaken. Gelukkig blijkt uit De Belgische Energiebarometer, een enquête uitgevoerd door Daikin Airconditioning Belgium n.v. eerder dit jaar, dat het gebruik van energiezuinige toepassingen in de woning in positieve zin evolueren. Vooral de warmtepomp doet het hierbij zeer goed en dat dankzij het energie-efficiënte en milieuvriendelijke aspect! Ook de zonneboiler komt in vergelijking met vroeger steeds vaker voor in de woningen.

Daikin warmtepompen

Daikin staat wereldwijd bekend als één van de grootste spelers op de warmtepompmarkt, met een uitgebreid productassortiment voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Als pionier hebben zij al meer dan 50 jaar ervaring in warmtepompen en blinken ze uit op het vlak van kwaliteit en betrouwbaarheid. De Daikin Altherma bijvoorbeeld, is het meest succesvolle lucht/water warmtepompsysteem in Europa. Daarnaast is ook de Daikin Altherma Geothermie een zeer innovatief systeem dat op milieuvriendelijke wijze de binnenruimtes kan koelen en verwarmen én ook sanitair water kan produceren.

Daikin biedt zowel oplossingen voor nieuwbouw en grote renovaties als voor de optimalisatie van bestaande installaties. Afhankelijk van het project bieden verschillende types warmtepompen van Daikin een pasklaar antwoord op de stijgende vraag naar energiezuinige producten die gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen. Ze worden gekenmerkt door een beperkt energieverbruik en lage CO2-uitstoot en halen het merendeel van hun energie uit de buitenlucht.

Klik hier om na te gaan welk de meest efficiënte warmtepomp is voor uw project.

Daikin zonneboilers

Naast warmtepompen biedt Daikin ook andere energiezuinige maatregelen aan die helpen om het energieverbruik drastisch te verminderen. In hun gamma zitten bijvoorbeeld ook zonneboilers, die gecombineerd kunnen worden met de Daikin Altherma warmtepompen. Deze Daikin Altherma zonneboiler maakt optimaal gebruik van zonne-energie voor de productie van sanitair warm water en eventueel ook de ondersteuning van de verwarming(*). Dit kan leiden tot een besparing van wel 60%.

Klik hier om meer te weten over de Daikin zonneboilers.

Kortom: Daikin vervult een pioniersrol op het vlak van efficiëntere, zuinigere en milieuvriendelijkere comfortoplossingen. Door hun specifieke ontwerp beperken deze producten de kosten en het energieverbruik op een intelligente manier. Met Daikin maakt u dus de juiste keuze voor uw portefeuille... en voor het milieu.

(*) enkel van toepassing voor de 500L

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan