Batibouw 2017 : Zorgeloos de perfecte verwarmingsketel & installateur vinden!

Om zijn claim ‘Relax, it’s a Bulex’ kracht bij te zetten, ontwikkelde Bulex de online tool  Bulex Instal XPERT. Deze tool vereenvoudigt de zoektocht naar een nieuwe condensatieketel aanzienlijk. Vanaf het kiezen van uw ideale verwarmingsketel tot de installatie in slechts 3 eenvoudige stappen. Als dat niet comfortabel is! Op BATIBOUW 2017 stelt Bulex deze nieuwe tool, www.instalxpert.be, graag voor aan het grote publiek.

Met Bulex Instal Xpert wil Bulex de woningeigenaar begeleiden om op een eenvoudige manier zijn woning van een gepaste verwarmings- en warmwateroplossing te voorzien. Via www.bulex.be komt deze op de online tool terecht. Daar hoeft de bezoeker slechts drie simpele stappen te volgen. In een moeite door krijgt deze niet enkel een voorstel op maat, maar kan hij bovendien contact leggen met een Instal XPERT-partner, een gekwalificeerd installateur die ter plaatse persoonlijk advies komt geven. Gaat hij over tot de aankoop, dan zal de Instal XPERT ook verder instaan voor de installatie.

Stap 1: persoonlijke offerte

Hoe dat precies in zijn werk gaat? Voor stap 1 hoeft de websitebezoeker niet meer dan vijf eenvoudige vragen over zijn woning te beantwoorden. Die peilen naar zijn warmte- en warmwaterbehoeftes. De configurator op de website gaat aan de hand daarvan na welke condensatieketel het best bij de woning aansluit. Nadien heeft de bezoeker ook nog de mogelijkheid om zijn gewenste regeling te kiezen. Het finale voorstel dat eruit volgt, omvat meteen de bijhorende prijsindicatie, inclusief BTW en installatie.

Stap 2: installateur uit uw buurt

Kan de bezoeker zich in het voorstel vinden, dan kan hij vrijblijvend een afspraak maken met een Instal XPERT-partner: een gespecialiseerd en gekwalificeerd Bulex-installateur uit zijn buurt. Op een datum naar keuze komt deze vrijblijvend langs om het voorstel aan de realiteit af te toetsen en het daar, indien nodig, verder op af te stemmen. De installateur bezorgt de klant vervolgens een finale offerte.

Stap 3: installatie van uw Bulex-ketel

Eens de klant de offerte goedkeurt, rest enkel nog de laatste uit het driestappenproces: de installatie. De installateur komt langs op de afgesproken datum en plaatst de ketel volgens de kwaliteitsnormen van Bulex. In een laatste telefoontje polst Bulex vervolgens nog eens bij de klant of alles naar wens verliep.

Eenvoudig en comfortabel totaalpakket

Direct, eenvoudig en comfortabel! Dankzij dit Bulex-totaalpakket hoeft de woningeigenaar zich niet te verdiepen in ingewikkelde techniciteiten. Instal XPERT bespaart hem eindeloze vergelijkingen en maakt komaf met tijdrovende zoektochten naar een geschikte installateur of ontelbare belpogingen om een afspraak te versieren. Een, twee, drie … meer stappen heeft de woningeigenaar niet nodig om de ideale verwarmings- en sanitair warmwateroplossing in huis te halen! Tenminste, als hij het Bulex Instal XPERT-pad volgt.

Kom kennis maken met Instal XPERT op BATIBOUW!

Neem gerust een kijkje via de website www.instalxpert.be of kom Instal XPERT zelf ontdekken op BATIBOUW 2017, stand 405 in Paleis 12! U kan er zelf uw vrijblijvende offerte aanvragen en onze Bulex-experts staan paraat om op al uw bijkomende vragen te antwoorden.

In samenwerking met Bulex

Meer nieuws van Bulex

Batibouw 2018 - verruimd aanbod, steunend op vaste waarden.

Bulex houdt de claim ‘Relax, it’s a Bulex’ onveranderd aan.

Verlengde garantie op nieuw geïnstalleerde Bulex-condensatieketels: nu met 3 jaar garantie

Voor alle Bulex-condensatiewandketels ketels (tot en met 45 kW) die tussen 1 mei en 31 december 2

Ketelonderhoud verzekert veilig, voordelig en milieuvriendelijk verwarmen

Het voorjaar is niet alleen de ideale periode voor een grondige kuisbeurt van uw huis, maar ook v

GRATIS Nieuwsbrief