Gezond wonen en werken in een gebouw dat zijn waarde behoudt.

Om gezond te kunnen wonen en werken is de continue aanvoer en filering van verse lucht, afvoer van vervuilde lucht en een gelijkmatige temperatuur van wezenlijk belang.

Met luchtverwarming bent u verzekerd van dit gezonde binnenklimaat: overal is het aangenaam koel of warm en overal is gezonde lucht. Dit heeft een gunstig effect op allergieën en voorkomt irritatie aan de luchtwegen, zeker in combinatie met het optionele fijnstoffilter.

Ook uw prestaties en concentratievermogen worden positief beïnvloed. Bovendien voorkomt u lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld nek of rug: u hoeft niet meer te ventileren met een raampje open (en de bijkomende tocht) voor verkoeling en verse lucht. U bedient simpelweg met één vingertop het systeem voor het gewenste binnenklimaat.

Duurzaamheid

Een duurzaam gebouw heeft een lange levensduur, behoudt zijn waarde en gaar spaarzaam om met energie. Met luchtverwarming bent u verzekerd van de optimale bijdrage aan duurzaamheid. 

U verwarmt, koelt en ventileert uw woning of gebouw zonder veel energie te verbruiken: u gebruikt precies de energie die nodig is en er hoeft nergens een raampje open. (met alle energieverlies van dien). Duurzaam verwarmen, koelen en ventileren met luchtverwarming zorgt ten slotte niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook voor een lageren milieubelasting. En daarmee verkleint u uw ecologische voetstap en vergroot u uw aandeel in een beter milieu.

In samenwerking met Thermad-Brink

Meer nieuws van Thermad-Brink

Overal een behaaglijke temperatuur en vertrouwen op verse lucht, zonder gedoe.

Behaaglijk wonen en werken begint met een aangename leefomgeving waarin u zelf de regie hebt.  U

Luchtverwarming: van minimalistisch tot industrieel

Er bestaan twee types luchtverwarming, namelijk het directe en indirecte type.

De voordelen van luchtverwarming op een rij

Het filteren, bevochtigen of koelen van de circulerende lucht zorgt voor verse en gezonde lucht i

Onzichtbare verwarming

Luchtverwarming is ideaal om je woning snel te verwarmen.

GRATIS Nieuwsbrief