Plaats zelf je vloerverwarming

Gepubliceerd op 01 July 2015

Easykit biedt verschillende systemen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij helpen je een verwarmingsinstallatie samen te stellen die het meeste comfort biedt voor jouw budget.

Legplan voor de plaatsing

Bij de plaatsing van je vloerverwarming moet je met verschillende factoren rekening houden: het gekozen vloerverwarmingssysteem, de constructie van het gebouw en met de mogelijke praktische verleggingsmogelijkheden. Easykit maakt het je gemakkelijk en tekent het legplan voor de plaatsing van de leidingen en collectoren voor je uit.
 

Druktest van de vloerverwarming

Easykit zorgt ervoor dat je geen stappen overslaat: voor je de chape legt, komen wij je vloerverwarming testen. Om zeker te zijn dat er geen lek in je vloerverwarmingssysteem zit, voert Easykit een druktest uit voor de chape wordt gelegd.
 

Bespaar nog meer op energie!

Vloerverwarming verbruikt minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem. Door ze aan te sluiten op een warmtepomp, gebruik je gratis energie uit de lucht. Zo daalt je jaarlijkse energiefactuur nog meer.

Bekijk ook zeker onze zelfbouwvideo’s, een handig hulpmiddel bij het plaatsen van je installatie. Vraag hier onze ‘Praktische gids voor de slimme zelfbouwer’ aan.
 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan