Verwarm stijlvol én duurzaam met elektrische radiatoren

11/09/2023

Bij het kiezen van een verwarmingssysteem denk je niet altijd meteen aan een elektrische verwarming. Nochtans zijn elektrische radiatoren een ideale oplossing bij nieuwbouw en renovatie, zéker in combinatie met zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. Bij Zehnder vind je een breed gamma aan elektrische radiatoren in allerlei kleuren en modellen. Voor duurzaam verwarmen in stijl. Hoe vind je de juiste? 

Nieuw verwarmingssysteem kiezen

Druk bezig met renoveren of een huis aan het bouwen? Dan zijn energieverbruik en duurzaamheid wellicht topics waarover je na zal moeten denken. De hoeveelheid aan nieuwe technieken en installaties is overweldigend: keuzestress is meer dan normaal! Ook wanneer het op het kiezen van een nieuw verwarmingssysteem aankomt. We geven je alvast enkele inzichten mee over (elektrische) verwarming om je te helpen bij je keuze.

Volledig elektrisch verwarmen: een duurzame keuze

Als je je woning volledig elektrisch verwarmt met een warmtepomp (voor warm water) en vloerverwarming voor de benedenverdieping, zijn elektrische radiatoren dé perfecte aanvulling voor de andere ruimtes in huis. En enorm energiezuinig wanneer je je energie opwekt met zonnepanelen. Zo betaal je geen kilowatt te veel aan energie.

Gezellig warm, waar en wanneer jij dat wilt

De installatie van een elektrische radiator verloopt snel en gemakkelijk: bevestigen aan de muur, de stekker in het stopcontact steken en klaar. De klus is zo geklaard. Geen slijpwerk of aanleg van leidingen nodig dus; alles wat je nodig hebt is een stopcontact. Een voordeel dat voor zich spreekt, zeker bij renovatie. En ook bij nieuwbouw zorgt dit voor veel meer flexibiliteit en een eenvoudigere installatie.

Elektrische radiatoren voor elk interieur

Ook het esthetische telt natuurlijk mee. Gelukkig is er heel wat keuzevrijheid wat elektrische radiatoren betreft. Zehnder heeft een uitgebreid assortiment elektrische radiatoren met meer dan genoeg keuze aan modellen en kleuren. Denk maar aan de klassieke kolomradiator Zehnder Charleston Elektrisch, of de strakke, industriële look van de Zehnder Subway elektrische radiator. Je vindt er vast een radiator die past bij het interieurconcept dat jij in gedachten hebt!

Overweeg je om voor elektrische verwarming te gaan of wil je je graag verder informeren? Download de whitepaper “Toekomstbestendig verwarmen met elektrische radiatoren”, waarin binnenklimaatexpert Zehnder de 10 meest gestelde vragen beantwoordt. 

In samenwerking met Zehnder

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.