Maak kennis met 7 nieuwe, moderne paneelradiatoren van Radson

Gepubliceerd op

De verwarmingsmarkt en de behoeften van de eindgebruiker zijn de laatste jaren veel geëvolueerd. Ook in radiatoren vindt er een evolutie plaats. Daarom werd het assortiment van Radson recent uitgebreid met zeven nieuwe modellen. Op zoek naar de geschikte paneelradiatoren voor je project? Ontdek de troeven van deze nieuwkomers en kom ze ook ontdekken in een Facq showroom in je buurt.

Keuze uit 7 nieuwe radiatormodellen

Het merk Radson, verkrijgbaar bij Facq, staat bekend om zijn hoogwaardige verwarmings- en koelingsoplossingen en -diensten. Sinds kort werd hun brede assortiment uitgebreid met 7 nieuwe modellen horizontale paneelradiatoren waarvan:

  • 4 vlakke modellen: Integra Parada HP en Integra Parada Flex 8C met vlak voorpaneel, Integra Ramo HP en Integra Ramo Flex 8C met gestructureerd voorpaneel, Integra Flex 8C en Tinos H Flex.
  • 3 geprofileerde modellen: Compact HP, Integra HP en Integra Flex 8C

Zo heb je nog meer keuze om je project naar de smaak en voorkeuren van de eindgebruiker af te werken. 

Volgende hebben we bij Facq op stock:

  • Compact HP
  • Integra Flex 8 C
  • Integra Parada Flex 8C
  • Integra Ramo Flex 8C
  • Tinos Flex

Troeven nieuwe Radson paneelradiatoren

Geschikt voor 10 bar

Niet alleen op vlak van esthetiek maar ook functioneel hebben deze paneelradiatoren een troef. Zo zijn ze ingesteld op 10 bar in plaats van 6 bar. Een hogere druk die vaak nodig is in hogere gebouwen of gebouwen die aangesloten zijn op stadsverwarming.

Veilige en kwaliteitsvol

Uiteraard zijn de paneelradiatoren ook kwaliteitsvol en veilig. Zo is de afdichting bijvoorbeeld onderworpen aan 13 bar in plaats van 10 bar. En zijn de radiatoren makkelijk te plaatsen dankzij de versterkte optilbeveiliging en bevestigingen van klasse 3 (referentienorm VDI 6036).

Flexibiliteit bij installatie

De 3 Flex 8C-modellen radiatoren hebben maar liefst 8 aansluitpunten waardoor je geniet van veel meer vrijheid bij de plaatsing, zowel in een nieuwbouw- als in een renovatieproject. Ook kan je kiezen of je de thermosstaatknoppen links of rechts plaatst. Dat scheelt je in voorraad.

Andere flexibiliteit zit ‘m in de vaste messing pluggen in combinatie met verwisselbare eindkappen. En dat de radiatoren die standaard op 1/2 zijn vastgezet ook op 3/4 kunnen worden ingesteld met 2 meegeleverde pasnippels.

Besparing van tijd door ingestelde kleppen

Tijd is kostbaar. Daarom zijn de modellen Integra Ramo Flex 8C, Integra Flex 8C en Integra Parada Flex 8C en Tinos H Flex t voorzien van vooraf ingesteld insert voor een vereenvoudigde hydraulische balancering. Afhankelijk van de grootte van de radiator, varieert de kleur dop van het ventiellichaam. Wil je nog iets aanpassen? Dan kan dat eenvoudig en snel handmatig.

Makkelijker te stapelen

Duurzaamheid is belangrijk, ook voor de verpakking van de producten. De verbeterde duurzame verpakking zorgt ervoor dat de radiatoren makkelijker te stapelen zijn en stabieler liggen bij opslag en transport.

Op zoek naar de geschikte radiatoren voor je project? Kom ze ontdekken in een Facq showroom in je buurt, bestel in één van de Facq PROcenters of via de Facq e-commerce.

   

standaard