De nieuwste generatie radiatorafsluiters en -thermostaten: wat mag je verwachten?

Gepubliceerd op

Een cv-installatie moet vooral energie-efficiënt werken en betrouwbaar zijn. De nieuwe kranen en radiatorthermostaten van Resideo doen cv-installaties optimaal, betrouwbaar en efficiënt presteren. Bingo! Ontdek waar de Thera 6-radiatorthermostaat en de V2000SX radiatorafsluiters het verschil maken.

Handige totaaloplossingen voor een continue, betrouwbare debietregeling

Het nieuwe assortiment kranen en radiatorthermostaten van Resideo biedt handige totaaloplossingen die jou als installateur het leven makkelijker maken. De productlijn is op maat samengesteld, voor een eenvoudige werkvoorbereiding, een vlotte installatie en een efficiënt voorraadbeheer. Ook als het over de kwaliteit gaat, kun je op beide oren slapen. Resideo Technologies Inc., een toonaangevend wereldwijd leverancier van oplossingen voor comfort in huis, heeft al 45 jaar ervaring met thermostatische radiatorventielen. Die expertise vertaalt zich in innoverende, robuuste oplossingen. Benieuwd? Ontdek de nieuwste generatie radiatorafsluiters en radiatorthermostaten.

De universele Thera 6-radiatorthermostaat van Resideo: blijvend mooi

Radiatorthermostaten van Resideo zorgen voor een behaaglijk gevoel en helpen de gebruiker energie te besparen. De nieuwe Thera 6-radiatorthermostaat met compact en tijdloos design doet daar interessante troeven bovenop. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft een verfijnde techniek en is grondig getest op levensduur. Dankzij zijn Duitse topkwaliteit-vloeistofsensor heeft een grote regelnauwkeurigheid. Hierdoor voldoet hij aan de hoogste energie-efficiëntienormen van de nieuwe EN215-norm. Een uitstekende keuze dus voor verwarmingstoepassingen in woningen. Meer weten over deze radiatorthermostaat? Bekijk de specificaties en de installatiemogelijkheden.

Honeywell Home V2000SX-radiatorafsluiters: topkwaliteit voor elke situatie

Ook het nieuwe assortiment Honeywell Home V2000SX-radiatorafsluiters is het ontdekken waard. Deze reeks thermostatische radiatorventielen heeft tal van debiet voor-instellingen voor het uitbalanceren van verwarmingssystemen. Op die manier kun je zo goed als elk tweepijpsverwarmingssysteem met pomp uitbalanceren. De V2000SX-kleppen werken stil, in elke stroomrichting. Je plaatst ze best in de toevoer, maar je kan ze ook aan de retour van de radiator monteren. Het uitgebreide V2000SX-assortiment bevat diverse afmetingen, modellen en aansluitingen. Bijgevolg biedt het een oplossing voor bijna alle installatiesituaties in nieuwbouw-, renovatie- en ombouwprojecten. Lees meer over de toepassingen, de werking en de installatie van V2000SX-radiatorafsluiters.

Gemak en gemoedsrust voor installateurs en gebruikers

Met de Honeywell Home V2000SX-radiatorafsluiters stapel je de technische voordelen op:

  • Kv-waarde instelbaar
  • Binnenwerk met wrijvingsarme, dubbel afdichtende O-ring en sterke veer voorkomt blokkering van de kraan
  • De stroomrichting in de V2000SX-radiatorafsluiters is omkeerbaar
  • Montage mogelijk in zowel de aanvoer- als retourleiding
  • Het assortiment is geslaagd voor tests die de reguliere Europese kwaliteitsnormen overstijgen

Waarom deze innovaties?

Bij Resideo komt de klant op de eerste plaats. Daarom luistert de firma naar installateurs en hun partners in de branche. Hun input bepaalde mee het productontwikkelingsproces van de nieuwe Honeywell Home-radiatorafsluiters en -thermostaten. Die laten cv-installaties optimaal, betrouwbaar en efficiënt presteren. Ontdek ze bij je lokale groothandel!

Waarom kiezen voor het nieuwe Honeywell Home-assortiment radiatorafsluiters en -thermostaten? Ontdek een overzicht van alle troeven. Vanaf 15 oktober kan je bestellen via de lokale groothandel.