Drie redenen om elektrisch te verwarmen met plug-in radiatoren

Gepubliceerd op 02 November 2022

We voelen het vandaag allemaal: de stijgende gasprijzen raken ieders portemonnee en de overstap van fossiele brandstoffen naar groene verwarmingsoplossingen wordt meer en meer de norm. Maar hoe maak je deze overstap? En waarom is elektrisch verwarmen met de Zehnder Plug-in Radiatoren de ideale oplossing voor je woning?

1. Eenvoudig en snel te installeren

Een Plug-in Radiator van Zehnder is in drie simpele stappen meteen te gebruiken: ophangen, stekker in het stopcontact en verwarmen maar. Super handig bij het renoveren, want zo hoef je je vloer niet open te breken om nieuwe leidingen te leggen. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact. Je kan ervoor kiezen om draadloze bediening binnen handbereik te plaatsen. Zo stel je eenvoudig je eigen weekprogramma in.

2. Warmte wanneer nodig

Een Plug-in Radiator maakt in korte tijd de ruimte aangenaam warm. ‘Heat on demand’ noemt dat. En dat is zeer comfortabel. Bovendien kan je eenvoudig je eigen weekprogramma instellen, zodat het altijd warm is nét wanneer jij dat nodig hebt. En staat er toevallig een raam open terwijl jouw weekprogramma de ruimte zou verwarmen? Dan zorgt de automatische openraamdetectie ervoor dat het programma wordt onderbroken. Zo verbruik je niet onnodig energie.

3. Verwarm met groene energie  

Een Plug-in Radiator van Zehnder is uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw of renovatie in combinatie met zonnepanelen. In nieuwe woningen zorgt vloerverwarming, waarnaar warm water wordt aangevoerd via een warmtepomp, voor een comfortabele warmte op de begane grond. Op hogere verdieping(en) zoals in de slaap- en badkamer zorgt de Plug-in radiator voor snelle en comfortabele warmte. Zonnepanelen wekken de energie op die je nodig hebt om elektrisch te verwarmen. Dat maakt het tot een duurzame verwarmingsoplossing.

Wil je een echte eyecatcher in je badkamer? Je geniet in nog tot 16 januari 2023 van een gratis kleur bij elke elektrische handdoekdroger. Ontdek op de Zehnder-website alle informatie over de kleurenactie.

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van elektrisch verwarmen deze winter? Neem dan een kijkje op de website en ontdek alle elektrische radiatoren van Zehnder. Lees ook meer in de gratis infobrochure.