Duurzaam verwarmen: maak van je huis een lage emissiezone

Gepubliceerd op 05 Juni 2020

Investeren in duurzame energie loont. Heb jij bijvoorbeeld nog een niet-condenserende gas- of stookolieketel? Dan kun je met een condenserend verwarmingstoestel tot 30% energie besparen. Maar er is meer, veel meer. Ontdek de nieuwste duurzame verwarmingsoplossingen en doe je voordeel!

Duurzamer verwarmen = energie besparen

Eyeopener: meer dan 20% van de CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door gebouwen en hun (verouderde) verwarmingsinstallaties. Jij kunt bijdragen tot een schoner milieu door voor een duurzame verwarmingsoplossing te kiezen. Je wordt beloond met een fikse, terugkerende besparing op je energiefactuur. Heb jij bijvoorbeeld nog een niet-condenserende gas- of stookolieketel? Dan heb je heel wat te winnen met een nieuw verwarmingstoestel. Neem contact op met een specialist en laat berekenen hoeveel jij kunt besparen. Ontdek hier hoe je bespaart op de aankoopprijs

Duurzame warmtepompen

Meer en meer gezinnen kiezen tegenwoordig voor duurzame oplossingen. Top, want zo worden we met z’n allen steeds minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Zowel voor de productie van sanitair warm water als voor elektriciteit kiezen we steeds vaker voor een warmtepomp. Met deze warmtepompen geniet je van indrukwekkende prestaties:

  • Vitoclima 200-S, lucht/lucht-warmtepomp met R32
    Met de Vitoclima 200-S geniet je een heel jaar door van een stabiele binnentemperatuur. Deze warmtepomp is makkelijk te bedienen met de digitale afstandsbediening. Dankzij de Ifeel-functie kun je de warmte aanpassen naargelang het moment. Dat went snel! Vraag hier je gratis offerte aan.

Wil je echt het onderste uit de kan halen op het vlak van duurzame energie? Ontdek hier hoe je energieneutraal kunt verwarmen.

Brandstofcellen en zonnepanelen

Elektriciteit wordt duurder. Daarom is het een goed idee om over te schakelen naar technologieën die niet alleen warmte, maar ook elektriciteit opwekken. Viessmann biedt een vernieuwende oplossing aan met de brandstofcel Vitovalor PT2 en de zonnepanelen Vitovolt 300. Deze zonnepanelen leveren groene energie en je kunt er jaarlijks tot 500 euro mee besparen. Vraag hier je vrijblijvende offerte aan voor de oplossing van je keuze.

  • Vitovalor PT2, brandstofcel voor productie van sanitair warm water en elektriciteit

Op basis van brandstofcellen wekt de Vitovalor PT2 zowel warmte als elektriciteit op. Het toestel is makkelijk aan te sluiten op een gasinstallatie en de technologie is optimaal voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De Vitovalor PT2 biedt genoeg kracht en energie voor eengezins- en tweegezinswoningen, het hele jaar door. Ontdek drie redenen om te kiezen voor brandstofcel-verwarming.

  • Vitovolt 300, zonnepanelen voor een optimaal gebruik van duurzame energie

De Vitovolt 300 fotovoltaïsche zonnepanelen bieden een hoge opbrengst zonder in te boeten op kwaliteit. Ze zijn makkelijk in gebruik, betrouwbaar en vragen niet veel onderhoud. Met hun buitengewoon design levert het model met monokristallijne module een vermogen van 300 Wp, en de polykristallijne module met 60 cellen een vermogen van 275 Wp. Vraag hier je vrijblijvende offerte aan.

Wil jij duurzamer verwarmen en besparen in één moeite? Ontdek de duurzame verwarmingsoplossingen van Viessmann en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de oplossing van je keuze. Dit is het moment om in actie te komen, want dankzij de cashback-actie bespaar je extra!

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan