Profiteer van de voordelen van gas met een ondergrondse gastank

Gepubliceerd op 30 April 2020

Is je woning niet aangesloten op het aardgasnetwerk en wil je toch genieten van alle comfort van gas? Ontdek de ondergrondse gastank die het mooie zicht op je tuin niet verstoort.

Ondergrondse propaangastank

Kan je energie-installatie niet aangesloten worden op het aardgasnetwerk? Geen zorgen, met een gastank kun jij ook genieten van deze bijzondere energiebron. Met de gastank Nautila voor propaangas, kies je voor comfort en veiligheid. De tank wordt ondergronds geplaatst. Je profiteert dus van alle voordelen van gas en kunt tegelijkertijd blijven genieten van het mooie uitzicht in je tuin.

Voordelen en eigenschappen

  • Onzichtbaar

Vind je het zicht op een bovengrondse gastank in je tuin storend? Goed nieuws, de gastank Nautila wordt ondergronds geplaatst. Enkel het deksel met de bezoekkamer blijft zichtbaar. Ontdek in deze video hoe de gastank geïnstalleerd wordt.

  • Een flexibele brandstof

Propaangas produceert minder schadelijk uitstoot dan de meeste andere conventionele fossiele brandstoffen, daarnaast is het bruikbaar voor meerdere toepassingen in huis tegelijk. Als je in de toekomst kunt overschakelen op aardgas, hoef je amper iets aan je binneninstallatie te vervangen. Bovendien kan propaangas eenvoudig gecombineerd worden met vernieuwbare energiebronnen. Ontdek alle troeven van propaangas in een tank.

  • Aangepast aan jouw behoeften

Er bestaan verschillende formaten van de Nautila. Benieuwd welke gastank past bij jouw noden? Bespreek het met de energieadviseur. En de prijs van het gas? Die wordt bepaald door de overheid. Je betaalt de prijs van de factuurdatum. Nieuwsgierig? Krijg alvast een idee van de prijzen van propaangas.

  • Veilig

Een gastank is zeer veilig, hij wordt regelmatig gecontroleerd en is gecertificeerd voordat hij in gebruik wordt genomen. Daarnaast worden er bij de installatie speciale anoden geplaatst die ervoor zorgen dat de tank niet kan roesten. Ontdek de veiligheidsvoorschriften.

Heb je interesse in een nieuwe gastank? Neem vrijblijvend contact op met de klantendienst voor meer informatie of een afspraak.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan