Word partner for life bij Zehnder, creëer het ideale binnenklimaat bij je klanten en geniet van tal van voordelen

15/04/2024

Steeds meer bouwers en verbouwers kiezen voor duurzaam wonen. Een gezond binnenklimaat is hierin een belangrijk onderdeel. Als installateur van verwarming, koeling en/of ventilatie speel je dus vaker een sleutelrol, en sta je voor heel wat uitdagingen. Zehnder helpt je die samen aangaan. Ontdek het Zehnder Partner for Life-programma en de vele voordelen. Welke partner word jij? Registreer je hier.

Ga samen de uitdaging aan

De klimaatneutraliteit die tegen 2050 bereikt moet worden is een grote maatschappelijke uitdaging. Ook als installateur krijg je hiermee te maken, je rol wordt steeds groter. Gelukkig kun je rekenen op de hulp van Zehnder om te groeien en je positie in de verduurzamingsmarkt te vergroten. Met het grote doel: samen een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat bij je klant thuis te realiseren.

Loyaliteitsprogramma Partner for Life

Word je gratis lid van Zehnder Partner for Life Programma, dan geniet je van heel wat voordelen.

Zo zijn er toffe spaaracties waarbij je door Zehnder units te installeren kunt profiteren van tal van gratis producten (van iPhones en tablets tot ventilatie-units), donaties aan goede doelen, steun aan duurzame natuurprojecten, toegang tot financiering, projectondersteuning en nog veel meer. Bovendien kun je je kennis uitbreiden op het vlak van verduurzamingsoplossingen met gratis trainingen op maat, kennissessies en webinars.

Welke partner word jij?

Er zijn drie soorten partnerships: Partner, Plus partner of Premium partner. Wil je doorgroeien naar Plus of Premium, dan is er vakkennis nodig over het adviseren en installeren van Zehnder-oplossingen. Laat je kennis toetsen en wordt bij het behalen van de kennistoets Plus partner. Volg jaarlijks twee trainingen aan de Zehnder Academy en profiteer als Premium partner van nog meer voordelen. Kom er hier meer over te weten.

Geen vakkennis? Dan kun je deelnemen aan gratis ontwerp-, inregel- en onderhoudstrainingen via de Zehnder Academy. Ontdek het aanbod trainingen.

Ben je een installateur met passie voor het de installatie van verwarming, koeling en ventilatie? Meld je aan voor het gratis Partner for Life programma en profiteer van de vele voordelen. 

In samenwerking met Zehnder

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.