Ontdek de geschikte plafondventilatie voor appartementen en kleine woningen

09/03/2022

Als er iets is wat we de afgelopen jaren hebben geleerd, is het dat een gezond leefklimaat uiterst belangrijk is. En dus ook ventileren. Een ventilatiesysteem biedt hier de oplossing. Wel wil je je verbruik zo laag mogelijk houden, zeker met de piekende energieprijzen. Dat kan! Tijd om de plafond ventilatie-unit ComfoAir Flex te ontdekken.

Less is more

Er wordt wel eens gezegd dat de beste dingen ongezien zijn. Dat geldt ook voor de ComfoAir Flex, een ventilatiesysteem dat een compact ontwerp combineert met topprestaties. Een groot pluspunt is dat je kan genieten van het ventilatiesysteem, zonder dat dit opvalt in je interieur. Doordat dit systeem verborgen is achter je plafond, geniet je van de stille en vooral zuinige werking van het ventilatiesysteem. Toch kan je zeker zijn van een hoog rendement en een gezonde, geventileerde leefomgeving. Hulp nodig voor de installatie? Vind dan hier een installateur bij jou in de buurt.

Geschikt voor appartementen en kleine woningen

Woon je in een eerder klein huis, of in een appartement? Dan zijn veel ventilatiesystemen te groot en te bombastisch voor jouw woning. De plafond ventilatie-unit ComfoAir Flex is speciaal ontworpen voor kleine woningen en appartementen. Zo is ruimte niet langer een issue. Die bespaar je namelijk eenvoudig door het ventilatiesysteem met minimale afmetingen onder het plafond te plaatsen. Naast ruimte bespaar je ook tijd bij de installatie dankzij de flexibele monden. Ontdek hoe eenvoudig de installatie van dit ventilatiesysteem verloopt.

Integratie in je smart home

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen fan van een smart home. De bediening van van alles en nog wat in huis gaat eens zo vlot. Daarom is de ComfoAir Flex standaard voorzien van wifi. Hierdoor wordt ook de installatie en de bediening van je ventilatiesysteem een fluitje van een cent. Met je smartphone of tablet verloopt de bediening heel vlot via de Zehnder ComfoControl App. Zo kan je ventilatiesysteem ook geïntegreerd worden in je smart home en connecteer je het makkelijk met een CO2-sensor. En dat allemaal zonder bekabeling!

Helemaal overtuigd van een ventilatiesysteem voor jouw woning, maar heb je nog vragen? Stel ze tijdens een adviesgesprek aan een expert en vind een installateur bij jou in de buurt.

In samenwerking met Zehnder

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.