Ventileer gerust je gevoel voor stijl met Desco

24/10/2022

Liefhebbers van een strakke look binnenshuis zullen het innovatieve ventilatierooster van Desco zeker omarmen. ERGOVENT kan je volledig wegwerken in het plafond en zelfs verven in dezelfde kleur voor optimale discretie. Daarmee is het gipsframe uniek in België. Ook de stille werking en de flexibele toepassing in zowel ruwbouw als renovatie zijn troeven.

 

Strak plafondelement

Het ERGOVENT-ventilatierooster is frameloos en gemaakt van gips. Dat maakt dat je het rooster, na installatie en bepleistering, makkelijk mee kan verven in de kleur van het plafond – een elegante manier om discreet weg te werken. Tegelijk geniet je van een efficiënte ventilatie en stille werking, want de aerodynamische bolle vorm van het rooster zorgt voor een zachte, gelijkmatige luchtverdeling.

Snelle installatie, proper onderhoud

ERGOVENT werkt zowel voor luchtextractie als luchttoevoer. Door de specifieke bouw van de ventilatiemond leidt het rooster de luchtstroom naar beneden in plaats van naar boven. Daardoor raakt de lucht het plafond niet en ontstaan er geen vuile ringen of zwarte randen. Bovendien kan je de kap vlot wegnemen, wat ERGOVENT erg onderhoudsvriendelijk maakt.

Ook de installatie is eenvoudig: ERGOVENT laat zich gemakkelijk plaatsen in alle soorten woningen met een gipsplaten plafond. De bevestigingen zijn vlot in de hoogte aan te passen voor een of twee gipsplaten. Het ventilatierooster is geschikt voor zowel ruwbouw als renovatie en kan dus makkelijk achteraf worden geplaatst.

Het ERGOVENT-ventilatierooster, rond of vierkant, is exclusief verkrijgbaar bij Desco.

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.