Ventilair Group zet zich in voor het goede doel

Ventilair Group Belgium organiseert in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een quiz ten voordele van het Kinderkankerfonds. 

Bij Ventilair Group vinden ze het belangrijk zich in te zetten voor het goede doel. In 2015 namen de collega’s van de Belgische afdeling reeds deel aan Levensloop van de Stichting Tegen Kanker. Daarin werd 24u aan een stuk gelopen tegen kanker. In de vorm van een estafette nam iedere collega een uur voor zijn rekening.

Ook de Nederlandse collega’s bij Ventilair Group Nederland hebben reeds mooie verwezenlijkingen op hun palmares staan. Zo hebben zij in 2016 en in 2017 deelgenomen aan de Alpentocht en bedwongen ze zowel de Mont Ventoux in Frankrijk als de Rettenbach Gletsjer in Oostenrijk. Tijdens de laatste editie werd door hen meer dan 5000 euro ingezameld voor de CliniClowns, HomePlan en Fight Cancer.

Op 13 december om 18u30 organiseert Ventilair Group Belgium de VentiQuiz ten voordele van het Kinderkankerfonds in hun kantoren in Kuurne. Deelnemen kan in groepjes van 4 personen en kost slechts €25. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar het Kinderkankerfonds, alsook de inkomsten van de drankkaarten. Inschrijven is mogelijk tot 8 december. Er is plaats voor 25 groepen. Iedereen is welkom!

Inschrijven kan op de website van Ventilair Group Belgium: http://www.ventilairgroup.be/de-warmste-week/

In samenwerking met Ventilair Group Belgium

Meer nieuws van Ventilair Group Belgium

Batibouw 2018 - Ventilair Group op Batibouw

Zoals gewoonlijk is Ventilair ook dit jaar terug te vinden op Batibouw met hun laatste ontwikkeli

Bis Beurs 2017 - Ventilair

Vanaf zaterdag 7 oktober zijn we terug te vinden op de Bis beurs bij onze partners!

Ventilair Group maakt tv-debuut

Ventilair Group, fabrikant en distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitslan

SLS Groep en Ventilair Group Belgium slaan de handen in elkaar

Ventilair Group, distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrij

GRATIS Nieuwsbrief