SLS Groep en Ventilair Group Belgium slaan de handen in elkaar

Ventilair Group, distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, en tevens fabrikant van het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus+, en SLS Groep, aankoopgroepering op vlak van sanitair, verwarming, ventilatie en hernieuwbare energie, bestaande uit de groothandels Schrauwen, Lambrechts en Sax, slaan per vandaag de handen in elkaar voor een intensieve samenwerking op vlak van distributie van ventilatie-oplossingen in België.

Voor SLS Groep betekent de samenwerking een uitbreiding zowel in breedte als in diepte van het ventilatie gamma, met een sterk merk en sterke partner, trendsetter op vlak van warmteterugwinning.

Het doel is het vergroten van het marktaandeel in ventilatie op de Belgische markt, daarbij is de markt- en productkennis die Ventilair aanbrengt een grote troef. Het gaat specifiek om de verdeling van het luchtverdeelsysteem Uniflexplus+, de Vent-Axia warmteterugwinunits Sentinel Kinetic, waaronder de Sentinel Kinetic Advance, en het vernieuwde gamma badkamerventilatoren met o.a. de Svara.

Met de samenwerking met SLS Groep verkrijgen de producten van Ventilair een intensievere benadering naar de installateur. “Ons doel is om geografisch de markt beter te dekken door enerzijds aanwezigheid in de filialen van SLS Groep en anderzijds het promoten van onze producten aan diens klanten”, aldus Yoerich Dewaegenaere, algemeen directeur van Ventilair Group Belgium.

In samenwerking met Ventilair Group Belgium

Meer nieuws van Ventilair Group Belgium

Batibouw 2018 - Ventilair Group op Batibouw

Zoals gewoonlijk is Ventilair ook dit jaar terug te vinden op Batibouw met hun laatste ontwikkeli

Ventilair Group zet zich in voor het goede doel

Ventilair Group Belgium organiseert in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een qui

Bis Beurs 2017 - Ventilair

Vanaf zaterdag 7 oktober zijn we terug te vinden op de Bis beurs bij onze partners!

Ventilair Group maakt tv-debuut

Ventilair Group, fabrikant en distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitslan

GRATIS Nieuwsbrief