1 woonproject, 100 ventilatie-units met warmteterugwinning

Op een steenworp van het centrum van Oudenaarde wordt momenteel het woonproject Schelde-eiland opgetrokken. Het is een aaneenschakeling van unieke residenties bestaande uit één, twee of drie slaapkamers. Er worden maar liefst 100 Sentinel Kinetic Advance 250S units geïnstalleerd. Door voor dergelijk ventilatiesysteem te kiezen wint men tot 25 e-peilpunten.

Installatiegemak

Een groot voordeel dat zich uitstekend leent voor dergelijke projecten is dat de Sentinel Kinetic Advance zeer makkelijk in te stellen is. De instellingen van de ene unit kunnen via USB worden gekopieerd en doorgegeven naar het andere toestel in een gelijkaardig appartement.

Nadien kunnen kleine aanpassingen worden aangebracht op het toestel zelf, maar ook via de smartphone kan u deze unit inregelen. Dit is mogelijk dankzij de WiFi controller en de gratis 'Vent-Axia Connect' App.

Kleine ruimtes

De Sentinel Kinetic Advance units zijn ontworpen om in kleinere ruimtes te passen. Alle onderdelen van de unit zijn toegankelijk door het voorpaneel weg te halen. De spiegeling (rechtse of linkse uitvoering) van de unit gebeurt digitaal, het is dus niet meer nodig om de unit te ontmantelen.

Uniflexplus+

Om het helemaal compact te houden werd tevens gewerkt met het flexibele luchtkanalensysteem Uniflexplus+. Deze slangen en de componenten kunnen zowel in de isolatielaag als in het beton worden weggewerkt. Een correct werkend systeem en een luchtdichtheidsklasse D worden bekomen door een juiste montage en het gebruik van de originele luchtkanalen en hun hulpstukken.

In samenwerking met Ventilair Group Belgium

Meer nieuws van Ventilair Group Belgium

Batibouw 2018 - Ventilair Group op Batibouw

Zoals gewoonlijk is Ventilair ook dit jaar terug te vinden op Batibouw met hun laatste ontwikkeli

Ventilair Group zet zich in voor het goede doel

Ventilair Group Belgium organiseert in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een qui

Bis Beurs 2017 - Ventilair

Vanaf zaterdag 7 oktober zijn we terug te vinden op de Bis beurs bij onze partners!

Ventilair Group maakt tv-debuut

Ventilair Group, fabrikant en distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitslan

GRATIS Nieuwsbrief