RenoCube van RENSON

Bij renovatie denken verbouwers er vooral aan om hun woning beter te isoleren en luchtdichter te maken. Bij het grondig renoveren van een woning mag een ventilatiesysteem echter niet ontbreken om eventuele problemen nadien te vermijden. Dat efficiënte ventilatie ook bij renovatie geen obstakel mag vormen, bewijst RENSON® met RenoC+ube®, het eerste vraaggestuurde ventilatiesysteem dat specifiek ontwikkeld werd voor toepassingen in renovatieprojecten.

Bovendien combineert RENSON® dit ventilatiesysteem met een nieuw flexibel luchtkanaalsysteem Easyflex®.

RenoC+ube voert de vervuilde lucht in de natte ruimtes af. Dynamische sensoren analyseren 24 uur/dag de afvoerlucht op vocht, aanwezigheid en CO2 en passen zo op een intelligente manier het ventilatieniveau aan de daadwerkelijke behoefte van de gebruikers aan. De ventilator zelf wordt geïntegreerd in de dakdoorvoer en zit dus buiten de gebouwschil, wat zorgt voor een geruisloze werking. In de afvoerruimtes ziet de gebruiker enkel design afvoermonden uit aluminium. Door zijn compacte formaat is dit systeem zeer geschikt voor inbouw in een verlaagd plafond of tussen de dakspanten van een uitbouw. Ook de motorloze RENSON® Odormatic dampkap kan aangesloten worden op het ventilatiesysteem.

RenoC+ube en de afvoermonden zijn met elkaar verbonden door middel van Easyflex®, een flexibel luchtkanaalsysteem uit PE kunststof. De gladde binnenwand van het dubbelwandige luchtkanaal is uitgerust met antistatische en antibacteriële additieven om ophoping van stof en het uitbreken van bacteriehaarden te voorkomen. De combinatie van hoge debieten aan lage luchtsnelheden resulteert in een bijzonder stille manier van ventileren. De hoge luchtdichtheid van het geheel garandeert op zijn beurt dat de vooropgestelde debieten in alle ruimtes gehaald worden. De eenvoudige opbouw van het systeem resulteert in een snellere installatietijd.

Bezoek RENSON op Batibouw - Paleis 4 - Stand 314

In samenwerking met RENSON

Meer nieuws van RENSON

Outdoor living in het najaar, een heerlijk idee!

‘Outdoor living’ hoeft niet alleen voor de zomer weggelegd te zijn, ook in het najaar en zelfs in

Een antwoord op uw zonwering vragen

Het is vaak puffen deze warme dagen.

Een heerlijk fris huis bij deze temperaturen?

Het blijft nog wel een paar dagen puffen en zweten met temperaturen boven de 30 graden.

Renson start bouw gloednieuw Outdoor Experience Center langs E17

In industriezone de Prijkels langs de E17 (Deinze / Nazareth / Kruisem) gaf Paul Renson (CEO Rens

GRATIS Nieuwsbrief