Preview Batibouw 2023: leer alles over de goedkoopste energie en profiteer van tijdelijke promoties

Gepubliceerd op 17 Februari 2023

Benieuwd naar de goedkoopste energie? Dat is de energie die je niet verbruikt. Ventilatie en zonwering zijn duurzame ingrepen die je helpen besparen op energie voor verwarming én koeling. Op Batibouw kom je er alles over te weten. Place to be: de Energy Solutions stand (nr. 330) in Paleis 7. Renson leert je er hoe je gratis natuurelementen als licht en lucht slim inzet om te voorkomen dat je energiefactuur de pan uitswingt. Zorg dat je erbij bent en profiteer van tijdelijke promoties.

Ventilatie, buitenzonwering en nachtkoeling

Slimme ventilatie op maat van je leefpatroon, die enkel meer gaat ventileren waar en wanneer dat nodig is in huis, buitenzonwering die voorkomt dat het binnen te warm wordt en inbraakwerende nachtkoelingsroosters met ingebouwd muggengaas om je ramen op warme dagen ’s nachts zorgeloos te kunnen open laten. Kwestie van optimaal gebruik te maken van de koelere nachtlucht om het binnenshuis gratis te laten afkoelen …

Klinkt goed? Dit zijn de oplossingen waarmee Renson je concreet helpt om energie te besparen. Maar het gaat nog verder, want met de screens opgetrokken, kan je in de winter en tussenseizoenen blijvend van de gratis zonnewarmte genieten in huis.

Batibouw is geopend van dinsdag 14 tot en met zondag 19 maart 2023. Bezoek Renson in Paleis 7 op de ‘Energy Solutions’ stand, of ga langs bij een verdeler tijdens de Renson Days (24-26 maart). Van 1 maart t.e.m. 15 april 2023 profiteer je van interessante promoties op zowel screens als terrasoverkappingen. Mis het niet!

Tip: doe alvast inspiratie op met de gratis infogidsen over ventilatie en zonwering.