Creating Healthy Spaces

Gepubliceerd op 07 March 2016

Een slechte luchtkwaliteit in huis beïnvloedt je welzijn en je comfort. Gelukkig zorgt Renson voor gecontroleerde en continue natuurlijke ventilatie, buitenzonwering en comfortabele buitenoplossingen om van je huis een gezonde thuis te maken.
Aan de hand van een nieuwe bewustmakingscampagne wil Renson mensen 2 keer doen nadenken over hoe gezond ze wel leven …

Vandaag zijn veel mensen bewust bezig met een gezonde levensstijl. We trekken onze loopschoenen aan, we eten steeds bewuster, we proberen ook op mentaal vlak een gezond evenwicht te vinden … Maar is dat wel voldoende? Of gaat gezond leven nog een stapje verder?

Renson wil het grote publiek laten nadenken over de ‘missing link’ in het streven naar gezond leven. Want één aspect wordt heel vaak uit het oog verloren: de woning. Is je thuis wel een gezonde plek om te leven? Een vreemde vraag? Niet als je bedenkt dat de luchtkwaliteit binnen vaak tot 10x slechter is dan buiten. En zeker niet als je weet dat mensen gemiddeld 85% van hun tijd binnenshuis doorbrengen, waarvan 70% in hun eigen woning.

Een gezonde woonruimte waar het aangenaam vertoeven is, dat is waar Renson voor gaat. Door elke dag innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen met bijzondere aandacht voor ieders welzijn. Om van je huis een betere plek te maken. Want Renson is ervan overtuigd dat een gezond huis aan de basis ligt van een goede gezondheid.

Bij deze nieuwe campagne hoort ook een nieuwe website: www.healthyspaces.eu

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan