Lagere luchtsnelheden én compactheid met 69

07/02/2022

The Original, dat is Uniflexplus+ al sinds het prille begin in 2008. Echter evolueren vereisten steeds en wil Ventilair Group steeds futureproof zijn. Met hoger comfort en lagere luchtsnelheden in het achterhoofd ontwikkelden ze een gloednieuwe diameter: 69.

De perfecte oplossing, het perfecte huwelijk. Uniflexplus+ 69 biedt alle voordelen van 63 en 75 in één luchtkanaal, mét de originele Uniflexplus+ kwaliteit.

  • Meer flexibiliteit: rekenen in veelvouden van 25m³h, ventileren bij een lage luchtsnelheid (2.5 m/s) voor meer flexibiliteit, met een grotere garantie op het behalen van luchtvolumes.
  • Performant: lagere luchtsnelheid gecombineerd met de gladde binnenzijde zorgt voor lage luchtweerstand, minder geluid en dus een lager verbruik.
  • Compact: geschikt voor een compacte vloeropbouw: in de uitvullaag, de dekvloer, om door tralieliggers te passen of in opbouw.
  • Quasi perfect luchtdicht: luchtdichtheidsklasse ATC 1. Correct en snel werken dankzij het vernieuwde Uniflexplus+ afkortmes en het unieke, stevige kliksysteem.
  • De Uniflexplus+ kwaliteitsgarantie, getest volgens EN 17192:2019.
  • Gezonde ventilatie dankzij natuurlijke antistatische en antibacteriële toevoegingen

Het volledige Uniflexplus+69 assortiment is vanaf heden beschikbaar. Ontdek alle voordelen en geniet van ultiem gebruiksgemak.
Meer info: https://www.ventilairgroup.be/be-nl/uniflexplus+

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.