Luchtzuiveringssystemen: reken af met virussen, bacteriën, fijnstof en schimmels in huis!

Gepubliceerd op

Gevaarlijke virussen en bacteriën kunnen zich razendsnel verspreiden via de lucht. Daar zijn we ons in tijden van corona steeds beter van bewust. Ook in jouw woning kunnen virussen en bacteriën aanwezig zijn. Hoe verminder je het risico op besmetting in je woning? Daarbij helpt een kwalitatief luchtzuiveringssysteem.

Virussen en bacteriën liggen op de loer

Je staat er vast niet bij stil, maar in je woning zweven allerlei partikels in de lucht die je ziek kunnen maken. Denk maar aan (fijn)stof, huidschilfers, pollen, rook, virussen en bacteriën. Dat virussen en bacteriën gevaarlijk kunnen zijn, wist je vast. Maar ook huisstof en huidschilfers inademen is niet zonder gevaar. Zo kun je last krijgen van ademhalingsproblemen, of kan die vervelende allergie plots weer de kop opsteken. Waarom je gezondheid en die van je huisgenoten op het spel zetten als het makkelijk anders kan? Ontdek slimme luchtzuiveringssystemen waarmee je allerlei ziekmakers in je binnenlucht vermindert.

Waarom binnenlucht zuiveren?

De lucht in jouw huis is zuiver, denk je? Let toch maar op. De lucht in onze huizen, kantoren, scholen etc. is gemiddeld 2 tot 5 keer meer vervuild dan de buitenlucht. Die slechte score is te wijten aan diverse oorzaken: verborgen schimmels, uitwasemingen van chemische stoffen of meubilair, … Op die manier kan je woning schadelijk zijn voor je gezondheid, zonder dat je het beseft. Daar zijn gelukkig oplossingen voor. Een luchtzuiveraar van Global Plasma Solutions (GPS) zuivert de lucht in je woning via slimme technologie, gebaseerd op ionisatie. Resultaat: je bestaande ventilatiesysteem presteert beter en vermindert het aantal ziekteverwekkers. Leer meer over de gepatenteerde luchtzuiveringssystemen van GPS en bekijk de introductievideo.

Profiteer van de kracht van ionen, natuurlijke luchtzuiveraars

De luchtzuiveringssystemen van GPS gebruiken een zuiveringsproces dat voorkomt in de natuur. Overal in de natuur zijn ionen voortdurend bezig met het reinigen van de lucht, zonder dat jij het beseft. Ook in je woning komen deze natuurlijke schoonmakers voor, maar in een veel lagere concentratie. Wat als we konden zorgen voor meer natuurlijke ionen in huis? Dat kan, dankzij de slimme Bipolaire Naaldpunt Ionisatie technologie. Daarmee verbeter je de kwaliteit van de lucht in je woning enorm, en dat met je huidige ventilatiesysteem. Neem contact op met Air Plus Solutions voor advies.

Slimme technologie voor je ventilatiesysteem

Hoe werkt een luchtzuiveraar van GPS? De Bipolaire Naaldpunt Ionisatie technologie brengt ionen in de verschillende ruimtes van je woning via de inblaasventielen van je ventilatiesysteem. Wanneer deze ionen zich verspreiden, voegen ze zich samen met deeltjes in de lucht. Het filtersysteem van je ventilatiesysteem kan deze grote deeltjes makkelijker uit de lucht filteren. Resultaat: een indrukwekkende reductie van fijnstof, schimmels, bacteriën en virussen in de lucht. Hello gezond binnenklimaat! Download je gratis infobrochure en bekijk de meestgestelde vragen

Een bondgenoot in de strijd tegen corona

De luchtzuiveraars van GPS zijn een krachtig wapen in de strijd tegen corona, want het zuiveringsproces reduceert luchtgedragen ziekteverwekkers. En heb je al gehoord over vluchtige organische stoffen (VOS)? Deze veelvoorkomende luchtvervuilers ontstaan door gewone huishoudelijke artikelen zoals schoonmaakmiddelen. Dankzij ionisatie worden VOS afgebroken tot onschadelijke basisverbindingen. De lucht in je huis is niet alleen gezond, maar ruikt ook lekker fris. Dat went snel!

Luchtzuiveraars met bewezen prestaties

Misschien klinkt de naam GPS je nog niet bekend in de oren, maar deze firma is niet aan zijn proefstuk toe. Wereldwijd bouwde GPS al meer dan 250.000 installaties in. Hun gepatenteerde luchtzuiveringssystemen zijn uitvoerig getest door externe testinstanties en CE-gekeurd. Je vindt ze in vooraanstaande gebouwen zoals het Witte Huis en kantoorgebouwen van Google. Maar ook in je woning spelen deze luchtzuiveraars hun troeven uit. Ontdek het gamma en laat je adviseren door de specialisten van Air Plus Solutions.

Veilige technologie, zonder schadelijke bijproducten

De 100% veilige en ozonvrije Bipolaire Naaldpunt Ionisatie technologie van GPS is niet zomaar een nieuw snufje, maar een belangrijke innovatie. De GPS-technologie produceert geen schadelijke bijproducten en is de eerste die geïnstalleerd mag worden in een commercieel vliegtuig, wat iets zegt over de prestaties. De systemen reinigen zichzelf, bovendien heb je geen periodieke vervangingsonderdelen zoals filters of UVC-lampen nodig. Op die manier profiteer je van extreem lage verbruiks- en onderhoudskosten.

Je ventilatiesysteem pimpen zodat het luchtgedragen schimmels, sporen, bacteriën en virussen sterk vermindert? Ontdek de gepatenteerde luchtzuiveringssystemen van Global Plasma Solutions. Die maken gebruik van een 100% veilige technologie, gebaseerd op een natuurlijk zuiveringsproces. De specialisten van Air Plus Solutions tippen jou welk systeem best past bij jouw situatie. Download je infobrochure, bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met Air Plus Solutions voor advies.