Ventilatie & EPB: gratis webinar op 21/10!

De EPB-wetgeving wordt alsmaar strenger. Vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ met een E-peil van 30 de norm. Welke maatregelen zijn er op het vlak van ventilatie en zonwering? Welke performante ventilatieoplossingen zijn er om het E-peil te verlagen? Hoe zit het met het S-peil? Tijdens Duco’s gratis webinar op 21 oktober krijg je alle antwoorden!

BEN je klaar voor 2021?

De bouwregelgeving groeit en bloeit, maar wordt eigenlijk vooral strenger. Alle nieuwbouwwoningen moeten tegen 2021 voldoen aan de BEN-eisen. Hierbij wordt een E-peil 30 de nieuwe standaard. Bijna-energie neutrale gebouwen verbruiken zeer weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Het gratis webinar op 21/10 is ideaal voor wie nood heeft aan een update rond de EPB-regelgeving, met een vooruitblik richting 2021! Lees meer over het gratis webinar en schrijf online in.

Over de sprekers

Wat is de rol van vraaggestuurde ventilatiesystemen C en D binnen het toekomstig wonen? Wat zijn de mogelijkheden om oververhitting tegen te gaan? Ontdek dit alles en meer tijdens het gratis webinar op 21 oktober. Gastspreker van dienst is architect Luc Dedeyne (SBM), met een passie voor energie en technieken. Hij begeleidt je binnen de regelgeving van ventilatie, hernieuwbare energie en zonwering. Dirk Stevens (Duco) presenteert Duco’s E-peil verlagende oplossingen op het vlak van ventilatie, zonwering en nachtkoeling.

Hoe inschrijven voor het gratis webinar?

Het webinar vindt plaats op woensdag 21 oktober van 10u tot 11u15. Dit event geldt als 1 uur permanente vorming. De infosessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. Schrijf je alvast in en zet de datum in je agenda. Tot binnenkort!

Op zoek naar een efficiënt en energiezuinig ventilatiesysteem? Duco biedt zowel voor woning, kantoor, school als zorginstelling een innovatieve oplossing waarbij iedereen zich thuis voelt. Bovendien is Duco een van de voorlopers op het vlak van Bijna Energie Neutraal bouwen (BEN).  Neem contact op met een Duco ventilatiespecialist in je buurt voor advies op maat.

In samenwerking met Duco Ventilation & Sun Control

Meer nieuws van Duco Ventilation & Sun Control

Inspirerende case: intelligente buitenzonwering voor energiezuinig kantoorgebouw DCM

In het nieuwe energiezuinige hoofdkantoor van De Ceuster Meststoffen (DCM) in Grobbendonk vind je

Gezond binnenklimaat een koud kunstje met dit ventilatiesysteem

Eén ding is zeker: een gezond binnenklimaat creëren is belangrijk.

BEN-wonen met natuurlijke ventilatie: droom of realiteit?

Vanaf 2020 wordt E35 de norm, vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ dat met een E-peil van 30 de norm.

Hoe deze BEN-woning voldoet aan de strenge E-peil eisen

Bijna-energieneutrale woningen worden de heersende norm.

GRATIS Nieuwsbrief