Stijlvol koelen met het nieuwe Daikin Stylish wandmodel

Met de warme zomermaanden voor de boeg is een goede airconditioning in huis een absolute plus. Zeer geschikt zijn de warmtepomp airco’s. Deze koelen de woning snel en efficiënt en dit op een milieu- en energiezuinige manier. Er zijn verschillende types warmtepomp airco’s op de markt. Zeer populair binnen dit gamma zijn de split airco’s. Deze lucht/lucht warmtepompen hebben een binnenunit om de warmte uit de ruimte te onttrekken en een buitenunit die als motor dient en de warmte afvoert. Met hetzelfde systeem kan men in de winter de woning ook snel opwarmen. Men geniet dus met slechts één systeem het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur.

Daikin beschikt over een uitgebreid assortiment split airconditioningssystemen, zowel voor nieuwbouw als voor grote en kleine renovaties. Recentelijk werd het designgamma lucht/lucht warmtepompen uitgebreid met de komst van het gloednieuwe ‘Stylish’ wandmodel. Om in te spelen op de hedendaagse interieurs komt deze speciaal in donkere kleuren en strak afgelijnd op de Belgische markt. Met een diepte van slechts 185mm is deze unit de meest compacte op de markt.

Niet enkel het stijlvolle ontwerp springt in het oog, ook de geavanceerde technologieën verdienen lof. Zo ervaart men steeds de meest comfortabele luchtstroom dankzij de nieuwe Grid-Eye Sensor. Deze sensor richt de warme of koele lucht specifiek naar de zones waar het nodig is. En omdat het perfecte comfort niet enkel afhangt van de temperatuur maar ook van de luchtvochtigheid, creëert de Stylish een zo optimaal mogelijk evenwicht tussen de temperatuur en luchtvochtigheid in elke ruimte. Samen met zijn geïntegreerde Online Controller, de uitstekende rendementen en het A+++ energielabel is dit toestel het nieuwe neusje van de zalm binnen het energie-en milieubewuste Bluevolution gamma.

Lucht/lucht warmtepompen zitten in de lift

Niet enkel in de zomer kan de temperatuur binnen aardig oplopen. Door de hoge isolatie-eisen bij huidige woningen, komt het probleem van oververhitting, waarbij de temperatuur in huis hoog oploopt, steeds vaker en doorheen het hele jaar voor. De warmte in de huizen geraakt moeilijk weg door de dikke isolatielaag. Een lucht/lucht warmtepomp is ook hier een geschikte oplossing om de woning op temperatuur te houden.

Meer informatie over warmtepomp airco’s.

Informatie over het nieuwe Stylish-model.

In samenwerking met Daikin Belux nv

Meer nieuws van Daikin Belux nv

Hou het hoofd koel tijdens de ‘Staycation’

Door de klimaatopwarming hebben we ook in België de laatste jaren te maken met hete zomers en zel

De Daikin warmtepomp convector: een nieuwe aanpak voor huiselijk comfort

De Daikin Altherma warmtepomp convector kan zowel gebruikt worden om te koelen als te verwarmen e

Daikin scoort met zwart: nieuwe design lucht/lucht warmtepomp

Daikin stelt op Batibouw het vernieuwde en uitgebreide gamma Stylish lucht/lucht warmtepompen voo

Nieuw op de markt: Daikin Altherma 3 H Hoge Temperatuur warmtepomp

Daikin lanceert de Daikin Altherma 3 H HT, zijn nieuwste hoge temperatuur lucht/water warmtepomp

GRATIS Nieuwsbrief