Luchtreinigers: bestrijd het coronavirus bij je thuis en op de werkvloer

Gepubliceerd op 24 March 2021

Het COVID-19 virus verspreidt zich net als vele andere allergenen, bacteriën, virussen door de lucht. Van een optimaal en veilig binnenklimaat is dat beestje absoluut geen fan. Goed ventileren en de lucht reinigen is de boodschap. De nieuwste hoogtechnologische luchtreinigers, de Daikin MCK55W en de Daikin MC55W, zijn kwalitatieve en betrouwbare aircleaners. Zuivere lucht, een optimaal binnencomfort en een gezonde omgeving gegarandeerd, thuis en op de werkvloer!

Corona berstrijden met een luchtreiniger

De nieuwe Daikin MCK55W en MC55W luchtreinigers zijn uitgerust met de meest geavanceerde luchtreinigingstechnologieën waaronder de gepatenteerde Streamertechnologie, die volgens een recente onafhankelijke studie meer dan 99,9 % van het coronavirus met succes inactiveert.

Telewerk blijft in de meeste bedrijven de regel, zo ook bij Daikin. De collega’s die in uitzonderlijke gevallen toch naar kantoor moeten, dienen dit is de best mogelijke omstandigheden te kunnen. Daarom plaatst Daikin, naast de reeds geïmplementeerde voorzorgsmaatregelen op de werkvloer (alcoholgel, mondmaskers, voldoende afstand,…), luchtreinigers in al haar kantoren om zo de werknemers extra bescherming en comfort te bieden.

Luchtreinigers voor een gezonde binnenlucht

De luchtreinigers gaan niet enkel het coronavirus te lijf, ze zijn ook uiterst efficiënt tegen onaangename geuren, schimmels, bacteriën, allergenen, virussen en gevaarlijke chemische of vervuilende stoffen. En dat dankzij de kwalitatieve HEPA-filter (door Test-Aankoop aangewezen als de meest doeltreffende filter) die 99% van alle fijne stofdeeltjes (tussen 0,1 μm en 2,5 μm) verwijdert.

En heb je last van hooikoorts? Ook daar brengen de Daikin-luchtreinigers soelaas. De toestellen beschikken over een Pollenstand die pollen vangt voor deze de grond bereiken. Gedaan met de vervelende hooikoortsklachten zoals tranende en jeukende ogen, een verstopte neus en niesbuien!

Luchtreinigers: zuiver, gezond én hydraterend

De Daikin luchtreinigers zorgen niet enkel voor een lucht die drie keer zuiverder, gezonder en properder is, de Daikin MCK55W-unit hydrateert ook de lucht. Een goede vochtigheidsgraad in de ruimte is eveneens een belangrijke factor in het bekomen van een optimaal binnenklimaat. Zeker in de winter, wanneer de verwarming aangezet wordt, neemt de luchtvochtigheid binnenshuis snel af. Dit kan leiden tot droge ogen en een droge huid. Maar ook dat is dankzij Daikin verleden tijd.

Ook thuis of op je werk profiteren van de voordelen van de Daikin luchtreinigers? Dat kan. Ontdek de Daikin aircleaners in de Daikin showrooms in Gent en Wavre en via de online shop Art&Craft. Vraag gerust raad aan de Daikin-experts.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan