Natuurlijk ben jij het zonnetje in huis. Maar SolarBoy kan dat ook zijn...

Kende je SolarBoy al? SolarBoy is de mascotte van het objectieve zonneboilerinfoplatform www.InfoZonneBoiler.be

SolarBoy is een 3D-figuurtje met een thermische zonnecollector als hoed, een opslagvat als romp en als onderlijfje een douchekop waaruit warm water stroomt van zodra de hoed zonlicht opvangt, visualiseert alleen al door zijn vormgeving hoe een zonneboiler werkt.

SolarBoy heeft minister Tommelein als peter en minister Fremault als meter en dat mag ook niet verwonderen. Ook deze ministers weten dat een zonneboiler met thermische zonnecollectoren de beste oplossing vormt om te profiteren van de gratis energie van de zon.

Want inderdaad… Zelfs met de kosten van de naverwarming kan je hiermee op jaarbasis tot 60% van de energie besparen die nodig is om het water voor je bad, douche of keuken te verwarmen. Bovendien dragen zonneboilers in belangrijke mate bij tot de reductie van de CO²-uitstoot van gebouwen, hebben ze een lange levensduur en vergen ze relatief weinig onderhoud. En bovenal krijg je voor zonneboilers heel wat premies. Zo is je investering snel terugverdiend en is het deel van je energiefactuur dat de zon daarna jaar na jaar betaalt pure winst.

Wil je meer weten over de voordelen van zonneboilers, de werking van zonneboilers, de soorten zonneboilers die er bestaan, de toepassingen van zonneboilers, de premies voor zonneboilers of de zonneboilerfabrikanten die bij zonneboilerfederatie Belsolar aangesloten zijn… ? Op www.InfoZonneBoiler.be of op zijn facebookpagina  https:/www.facebook.com/InfoZonneBoiler.be/ geeft SolarBoy je een concreet, niet-merkgebonden antwoord!

 

Meer informatie:

www.InfoZonneBoiler.be

https://www.facebook.com/InfoZonneBoiler.be/

In samenwerking met www.InfoZonneBoiler.be

Meer nieuws van www.InfoZonneBoiler.be

Hoeveel kost een warmtepomp of zonneboiler?

Zowel over warmtepompen als over zonneboilers bestaan in België nog heel wat misverstanden.

De zonneboiler is het meest rendabele zonnepaneel

De Vlaamse Overheid promoot volop de plaatsing van zonnepanelen.

Geeft jouw zonneboiler recht op premies?

Heb je plannen om een zonneboiler te installeren? Dan is dat een zeer verstandige keuze!

Batibouw 2018 - Batibouw 2018 zet het licht op groen voor zonneboilers!

Tijdens Batibouw 2018 tref in je in hal 12 tal van fabrikanten aan waarbij je terecht kan voor zo

GRATIS Nieuwsbrief