Batibouw 2017 : Het frisse geluid van X2O

Wanneer u op Google "badkamermeubelen" intikt, wordt u bedolven onder 387.000 resultaten. In die massa springt de naam X2O eruit. Onze winkels zijn immers gefundeerd op een uniek concept: een badkamerspecialist die zich rechtstreeks richt tot u, de klant.

Daarbij hanteert X2O een unieke aanpak. In onze winkels vindt u het ruimste en meest veelzijdige aanbod op de markt. Door onze eigen productontwikkeling kunnen wij snel inspelen op elke nieuwe trend en vraag. Sterker nog: wij slagen erin om u deze hoogkwalitatieve reeksen aan te bieden voor een betaalbare prijs.

Niet de goedkoopste, wel de voordeligste

Deze aanpak illustreert perfect de X2O filosofie: niet de goedkoopste, wel de voordeligste. Onze belofte biedt u spijkerharde garanties in kwaliteit en prijs. Vindt u elders een gelijkaardig product met een goedkopere prijs? Dan is de kwaliteit gegarandeerd minder. Vindt u elders een gelijkaardig product van dezelfde kwaliteit? Dan is het prijskaartje er gegarandeerd hoger.

X2O bekijkt uw badkamer met andere ogen. Ons concept en onze filosofie vormen samen een uniek recept in badkamerland. Of u nu zoekt naar een budgetoplossing of een luxe-inrichting, u sprokkelt gegarandeerd een massa inspiratie om uw badkamer perfect af te stemmen op uw smaak. Breng ons daarom snel een bezoek. Of u nu langskomt op Batibouw, in één van onze winkels of op onze website: u bent altijd van harte welkom.

In samenwerking met X²O Badkamers

Meer nieuws van X²O Badkamers

‘Hoe groot is een comfortabel bad?’ en andere prangende badkamervragen

Wanneer je sanitair gaat kiezen of installeren, is de kans groot dat je op een bepaald moment vra

Solid surface: de nieuwe trend in de badkamer

Solid surface betekent letterlijk ‘vast oppervlaktemateriaal’.

Tips voor het kiezen van het juiste toilet

We gebruiken meermaals per dag het toilet.

Dit zijn de badkamertrends in 2020

Plannen om in 2020 je badkamer te renoveren?

GRATIS Nieuwsbrief