Water besparen? Piece of cake met de HANSA ECO-mengkranen en HANSA SMART-technologie

Gepubliceerd op

Waterschaarste is geen ver-van-ons-bedshow meer. Daarnaast is ook de prijs die je betaalt om een warme douche te nemen op korte tijd enorm gestegen. Wie zijn energiekost wil verlagen, kan maar beter water besparen. En laat dat nu net zijn waar mengkranenfabrikant HANSA je bij kan helpen! Zo draag je niet alleen je steentje bij voor het milieu, je zal het ook voelen in je portefeuille.

Zeg ja tegen Water Smart Living

Slim omgaan met je waterverbruik is een absolute must. Je doet het niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen, en voor hun toekomst. Door bewuste keuzes te maken en je gewoontes aan te passen, kan je al gauw heel wat water besparen. Dit kan op korte termijn op je waterrekening een impact hebben, en ook op lange termijn, op het milieu. Zeg ja tegen HANSA Water Smart Living, want dat is ja zeggen tegen kranen en douches die ons water- en energieverbruik verminderen.

ECO-mengkranen - de simpelste oplossing

De HANSA ECO-mengkranen zijn het perfecte evenwicht tussen duurzaamheid en gebruikscomfort. Alle klassieke kraanmodellen zoals de HANSAPOLO, HANSAPINTO, HANSATWIST of HANSASTELA worden in een ecologisch jasje gestoken. Deze modellen beschikken over een debietbegrenzer die de doorstroomsnelheid van het water constant houdt. Door de hoeveelheid water die per minuut wordt afgegeven te verminderen, kan je op comfortabele wijze elke dag kleine hoeveelheden water besparen, zonder dat je het merkt. Bovendien belooft de hoge kwaliteit van materialen garantie op minder lekken, en door de keuze aan verschillende modellen, vind je sowieso eentje die perfect in jouw badkamerstijl past.

Een overzicht van alle HANSA ECO-producten vind je hier.

SMART-kranen - de slimste oplossing

Hansa SMART is een nieuwe generatie sanitaire voorzieningen die gebruik maakt van Bluetooth-technologie. Je kan de kranen linken met een app. Ze helpen je om jouw persoonlijke hygiëne en veiligheid naar een hoger niveau te tillen terwijl je water en energie bespaart. Zo heb je de HANSAACTIVEJET Digital. Deze handdouche geeft op de display in realtime feedback weer, over het water- en energieverbruik. Hierdoor vermindert het verbruik met gemiddeld 22%. Ook de watertemperatuur kan je zo aflezen. Daarnaast zorgt de grote douchekop met brede en zachte straal voor extra gebruikscomfort. Het beste van twee werelden dus.

Naast de HANSAACTIVEJET Digital heeft HANSA ook nog een uitgebreid assortiment aan andere SMART-producten in het gamma. Een overzicht vind je hier.