Sanitairwinkel opent nieuwe showroom in België

Sanitairwinkel.be heeft in oktober een nieuwe showroom geopend in België. De nieuwe en veel grotere toonzaal ligt op een toplocatie aan de Bredabaan in Schoten bij Antwerpen. Hier is meer ruimte om de nieuwste badkamertrends te laten zien en geïnspireerd te raken.

Forse omzetgroei

Sanitairwinkel is de grootste sanitairwebshop van België en Nederland. In 2010 maakte België voor het eerst kennis met de webwinkel Sanitairwinkel.be en de toonzaal in Kalmthout. De combinatie van een online webwinkel en een fysieke winkel bleek ook in België succesvol te zijn. Vanwege een forse groei in omzet van 30% besloot het sanitairbedrijf te verhuizen naar een toplocatie met een betere bereikbaarheid aan de Bredabaan in Schoten.

Grote toonzaal

Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de loods aan de Bredabaan te verbouwen tot een mooie toonzaal. Met een oppervlakte van maar liefst 1050 vierkante meter is de toonzaal in Schoten ruim tweemaal zo groot als de oude toonzaal in Kalmthout.

“De locatie in Kalmthout voldeed niet meer aan onze eisen en wensen”, vertelt vestigingsmanager Bob Stevens. “De nieuwe showroom is flink groter dan de oude en we kunnen onze klanten hier veel meer producten laten zien. Ook is er meer kantoorruimte gecreëerd waarmee we voorbereid zijn op verdere groei.”

Welkom in de nieuwe showroom

Bent u benieuwd naar de nieuwe toonzaal? Kom dan snel een kijkje nemen in Schoten. Sanitairwinkel laat u hier de nieuwste badkamertrends zien. Verder zijn er voldoende producten en natuurlijk complete badkamers aanwezig om inspiratie op te doen voor de badkamer van uw dromen. Daarnaast kunt u bij Sanitairwinkel terecht voor deskundig advies op het gebied van sanitair en u heeft de mogelijkheid om uw bestelde producten af te halen op de nieuwe locatie. U bent van harte welkom in de nieuw showroom.

Over Sanitairwinkel

Sanitairwinkel is een snelgroeiende webshop die producten voor badkamer en toilet online en in fysieke showrooms in Schoten en in Nederland in Rosmalen, Amsterdam en Rotterdam aanbiedt. Naast het eigen merk Saniclass levert het bedrijf merken als Grohe, Sphinx, Villeroy en Boch, Riho en Hansgrohe. Kijk voor meer informatie: http://www.sanitairwinkel.be

In samenwerking met Sanitairwinkel.be

Meer nieuws van Sanitairwinkel.be

Radiator verven: je badkamer in een nieuw jasje!

Heb jij een oudere radiator in je badkamer hangen?

Wat is een douche-wc?

Voor veel mensen is het een taboe om over hun toiletgewoontes te praten.

Het zijn verbouwweken bij Sanitairwinkel!

De komende weken is heel België weer in de ban van verbouwingen en dus is dit hét moment om je   

Handenwasser plaatsen? Zo doe je dat!

Heb je net een nieuwe handenwasser aangeschaft maar weet je niet zo goed hoe je deze moet plaatse

GRATIS Nieuwsbrief