Het zijn verbouwweken bij Sanitairwinkel!

De komende weken is heel België weer in de ban van verbouwingen en dus is dit hét moment om je   badkamer eens goed onder handen te nemen. Sanitairwinkel kan je daarbij helpen. Ze geven in dit blogartikel een aantal handige tips voor je verbouwing. Daarnaast geven ze hoge kortingen waarmee je nu flink kunt besparen op die badkamerverbouwing die al zo lang op zich laat wachten. Ons advies? Wacht niet langer!

Maar waar moet je precies op letten bij het verbouwen van je badkamer? De belangrijkste aandachtspunten worden hier uitgelegd. Je kunt daarna gelijk op zoek naar nieuwe spullen om je badkamer mee te vullen!

Benut de ruimte optimaal

Badkamers worden bij het maken van huisindelingen wel eens een beetje vergeten. Waar badkamers een aantal jaar geleden vooral nog heel praktisch moesten zijn, wordt het nu steeds meer een ruimte waar je een momentje voor jezelf kunt pakken. Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen praktisch en mooi, want dat gaat namelijk heel goed samen! Door de ruimte slim in te delen heb je lekker de ruimte om te douchen, je spullen op te bergen en nog steeds vrij te bewegen. Laat je hiervoor goed adviseren door een vakbekwame badkamerspecialist.    

Gebruik licht en kleuren

Kleur en licht zijn de twee makkelijkste mogelijkheden om de ruimte groter of juist kleiner te laten lijken. Dit kan door het kiezen van donkere of lichte badmeubels of tegels. Ook de grootte van de tegels of badmeubels spelen daarin een rol. Combineer vooral! Kijk bijvoorbeeld eens naar de afbeelding. Door veel licht te gebruiken wordt een kleine badkamer ineens een stuk groter. Er is daarnaast gekozen voor een glazen inloopdouche, waardoor de badkamer ook weer een stuk ruimer lijkt.  

Kijk ook eens naar minder bekende merken!

De verbouwing van je badkamer kan flink in de kosten lopen. Een slimme manier om de kosten te drukken is door ook eens naar wat minder bekende merken te kijken. Deze merken worden vaak een beetje ondergesneeuwd door de grote merken, terwijl ze heel wat te bieden hebben. Het grootste voordeel van deze merken is dat ze een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben. Je levert daarom alleen in op de kosten, niet op kwaliteit en design. Vraag je adviseur bij Sanitairwinkel daarom ook eens naar merken als Crosswater, Saniclass, Adema, Best Design of Simpsons. Alle afbeeldingen in dit artikel bevatten producten van deze merken, om je alvast een indruk te geven.

Waar begin je?

Om het gebruik van minder bekende merken nóg aantrekkelijker te maken heeft Sanitairwinkel nu een leuke actie.  Bij besteding van ten minste €1500,- aan deze merken krijg je maar liefst 25% extra korting! Daarbij krijg je uiteraard deskundige service en begeleiding. De adviseurs van Sanitairwinkel staan voor je klaar om je van begin tot eind te helpen met het uitzoeken van een nieuwe badkamer, en zo samen jouw verbouwing te realiseren. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, geldt deze actie alleen in de toonzaal in Schoten.

De deelnemende merken zijn Crosswater, Praya, Simpsons, Proline, Best Design, Saniclass, Royal Plaza,  Throne Bathrooms en Adema.

 

 

In samenwerking met Sanitairwinkel.be

Meer nieuws van Sanitairwinkel.be

Radiator verven: je badkamer in een nieuw jasje!

Heb jij een oudere radiator in je badkamer hangen?

Wat is een douche-wc?

Voor veel mensen is het een taboe om over hun toiletgewoontes te praten.

Handenwasser plaatsen? Zo doe je dat!

Heb je net een nieuwe handenwasser aangeschaft maar weet je niet zo goed hoe je deze moet plaatse

Wat is het verschil tussen een vlakspoel en een diepspoel toilet?

Bij Sanitairwinkel.be krijgen we regelmatig de vraag wat het verschil is tussen een vlakspoel of

GRATIS Nieuwsbrief