Nieuwe designkranen HANSAVANTIS en HANSAVANTIS Style

Gepubliceerd op 13 Mei 2022

Moderne klassiekers in een slim jasje

Met de nieuwe HANSAVANTIS kranen biedt mengkranenfabrikant HANSA een herkenbare, moderne editie van de populaire HANSAVANTIS productserie. De nieuwe HANSAVANTIS en HANSAVANTIS Style bouwen verder op deze lijn en springen meteen in het oog. Het tijdloze design van de kranen combineert chic met de nieuwste, intelligente technologie, waaronder een hybride kraan, een nieuwe must-have in alle badkamers.

 

Niet alleen kwaliteit en een bijzonder gebruiksgemak staan voorop bij de nieuwe HANSAVANTIS en HANSAVANTIS Style badkamerkranen. Het oog wil ook wat, en met het chique design komt HANSA ook daar de consument tegemoet. Ze werden ontwikkeld voor een breed doelpubliek en komen in verschillende varianten, waardoor ze in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd kunnen worden. Als standaardmodel is het compatibel met bijna alle gangbare wastafelmaten en vormen. De hoge zijdelingse kraan biedt bovendien praktische extra's. De draaibare uitloop zorgt voor veel handvrijheid en maakt het gemakkelijk om haren te wassen of emmers te vullen bij de wastafel. Alle versies worden gekenmerkt door hun onderhoudsvriendelijkheid. De nieuwe kraanmodellen zullen beschikbaar zijn met zowel standaard- als pinhendels en in de maten S, M en L.

Handenvrij voor duurzamer verbruik

De nieuwe HANSAVANTIS Style zorgt met een elegant design voor een moderne touch in elke badkamer. Een bijzonder hoogtepunt is de HANSAVANTIS Style Hybrid, een 2-in-1 kraan met zowel manuele als handenvrije bediening. Het water kan zowel via de sensor aan de zijkant als via de zijhendel worden geactiveerd. Zo biedt de HANSAVANTIS Style Hybrid meer vrijheid in gebruik en is het een duurzame keuze. Er wordt immers minder water en energie verbruikt bij gebruik van de handenvrije functie. Via de gratis HANSA Connect app kunnen instellingen zoals waterdoorlooptijd, sensorafstand of de spoelmodus via Bluetooth®-technologie individueel worden geconfigureerd. Ook het totale verbruik of de batterijstatus kunnen worden opgevraagd. Het slanke design en de sierlijke vormen maken van deze kraan het hoogtepunt van elke ruimte.

Veelzijdig en zo gemonteerd

De HANSAVANTIS Style Hybrid is eenvoudiger te installeren dan ooit tevoren, dankzij een nieuwe, vereenvoudigde structuur en technologie. De hybride installatie-unit is klein van formaat en past gemakkelijk onder elke wastafel. Bij de installatie zijn geen extra gaten in de muur nodig. De thermostaat zorgt voor voorgemengd water wanneer de touchless functie wordt gebruikt. De gewenste watertemperatuur kan eenvoudig worden ingesteld onder de wastafel, binnen de thermostaat. De hybride kraan is verkrijgbaar met zowel batterij- als netvoeding.

Terwijl de gebruiker profiteert van een tijdloos mooie en elegante blikvanger in de badkamer, genieten sanitairprofessionals bij HANSAVANTIS en HANSAVANTIS Style van de kwalitatieve verwerking uit hoogwaardig messing en een veilige en snelle installatie. Dankzij het HANSA 3S-Installatiesysteem kan de kraan ook bij moeilijke montageomstandigheden moeiteloos met één hand en met slechts één bevestigingsdeel geïnstalleerd worden. Vakmensen besparen dankzij het innovatieve 3S-Installatiesysteem ruim de helft van de gebruikelijke montagetijd.