Ontdek Vigour, Facq’s exclusieve merk voor badkamer en sanitair

17/04/2023

Het is vaak een evenwichtsoefening: je exclusieve merken naast de bestaande A-merken aanbieden. Facq heeft hier een mooie oplossing voor gevonden. Met het merk ‘Vigour’ breidt het haar collectie badkamerproducten uit, met producten afkomstig uit collecties van gerenommeerde fabrikanten. Op zoek naar kwaliteitsvolle producten voor sanitair en de inrichting van badkamers? Overtuig je klanten met het Vigour assortiment van Facq.

Assortiment voor sanitair en badkamerinrichting

Het merk Vigour is afkomstig van GC Groep (GC Gruppe), een groothandelsgroep waarmee Facq een partnerschap heeft. Het bedrijf selecteert uit het aanbod van haar leveranciers, en stelt hiermee een eigen assortiment A-merken badkamer- en sanitair-inrichting voor Vigour samen. Het zijn exclusief geleverde bestaande producten, of producten gemaakt in opdracht van GC groep. Dit assortiment is verder onderverdeeld in een aantal collecties, die gaan van instapmodellen tot exclusief maatwerk.

A-label kwaliteitseisen en service

De Vigour-producten hebben dezelfde kwaliteit als de rest van het assortiment van het A-merk van GC Groep in kwestie. Zo wordt het gamma van Facq uitgebreid met een eigen huismerk dat hetzelfde niveau aanbiedt. Zonder compromissen te sluiten. Dit past met perfect in het merkenbeleid van Facq. Bovendien krijgen de klanten extra keuzemogelijkheden zonder in te boeten op kwaliteit en service.

Startassortiment Vigour

Klanten, gezinnen op zoek naar een nieuwe badkamer, verwachten vaak kwaliteitsvolle producten die binnen hun budget passen. De collecties Clivia en Derby binnen het merk Vigour, spelen hier prima op in met het compact assortiment waar Facq mee start. Dit zijn prijsbewuste collecties, net boven het instapgamma. Je vindt er bijvoorbeeld een hangtoilet in verschillende uitvoeringen, met verschillende mogelijke elegante drukknoppen. Of het douche-wc Aquawash voor extra hygiëne en luxe. Daarnaast is er ook een volledige lijn kraanwerk voor wastafel, bad, douche en accessoires. En douchebakken met bijhorende afvoer. Facq analyseert het Vigour-aanbod en haar collecties verder, en zal op basis van de reactie op de eerste collectie, het assortiment verder uitbreiden.

Benieuwd naar het nieuwe Vigour assortiment voor badkamer en sanitair? Vraag ernaar in een Facq-showroom of een van de Facq PROcenters in je buurt.

In samenwerking met Facq

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.