SensoWash D-Neo

Twee nieuwe design douche-wc’s voor een nog hygiënischer toiletbezoek

23/08/2023

Een douche-wc geeft je een fris gewassen gevoel na het toiletbezoek. Bovendien hoef je nauwelijks nog toiletpapier meer te gebruiken. Dat scheelt. Overweeg je om een douchetoilet te installeren voor je nieuwbouw- of verbouwproject? Zoek je een ‘Japans toilet’ met een stijlvol design, comfort en van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal? Maak kennis met de nieuwkomers van Duravit.

De douche-wc: jouw ‘cup of tea’?

De douche-wc combineert de eigenschappen van een toilet met die van een bidet. In de plaats van wc-papier gebruik je een schone waterstraal na je toiletbezoek. Dat is hygiënischer, en het geeft je een schoner gevoel. Je mag je wc-papier dus bijna volledig van je boodschappenlijstje schrappen. Ook in België wint de douche-wc, of ook wel ‘Japans toilet’ genoemd, aan populariteit. Toch zijn er nog heel wat vooroordelen. Twijfel je of een douche-wc iets voor jou is? Misschien overtuigen deze troeven je wel.

Vooroordelen douchetoilet weerlegd

Onbekend is onbemind. Zo is dat ook met de douche-wc. Maar je zal merken het went snel. Heb je twijfels in verband met comfort, hygiëne, veiligheid of budget? Niet nodig.  

Gebruikscomfort

Douche-wc’s verbeteren steeds meer in gebruikscomfort. Na je toiletbezoek spoelt het je onderkant met lauwwarm water en droogt het die met warme lucht. Daarnaast zijn er nog extra functies die je kunt kiezen om van een optimaal comfort te genieten. Zo stel je je moderne porseleinen troon helemaal in op maat van jouw wensen. De zachtheid en warmte van de waterstraal, de positie van de sproeiarm, de droogfunctie, en meer.

Hygiëne en veiligheid

Bang voor spoelongelukken tijdens je toiletbezoek? Geen zorgen, daarvoor zijn allerlei veiligheidsmaatregelen toegepast. Ook voor slechte hygiëne hoef je niet te vrezen, de sproeiarm raakt geen lichaamsdelen en wordt bovendien na ieder gebruik gereinigd.

Budgetvriendelijkheid

Een douche-wc is duurder dan een gewoon toilet, maar bespaart je wel kosten voor wc-papier. Dit is ook beter voor het milieu. En het waterverbruik? Ook dat valt mee. Een reinigingsbeurt duurt slechts zo’n 30 seconden. Bovendien heb je de grote spoelfunctie minder vaak nodig om het wc-papier weg te spoelen.

Er bestaan douche-wc’s van verschillende prijsklassen. Heb je een strak budget? Dan is de nieuwe Senso Wash D-Neo een goed voorbeeld van een budgetvriendelijke douche-wc, zonder in te boeten op comfort. Wat heeft deze zoal in petto?

Twee nieuwe douche-wc’s

Omdat de douche-wc aan populariteit wint, en om nog beter aan de voorkeuren van de klant te voldoet, breidt Duravit haar aanbod uit. Twee nieuwe modellen doen hun intrede in het kleinste kamertje: de SensoWash® D-Neo en de SensoWash® Starck f  Pro. Een kennismaking.

SensoWash® D-Neo: compacte budgettopper

Ben je op zoek naar een compact douchetoilet? Dan is Senso Wash D-Neo iets voor jou. Hij past perfect in elke moderne badkamer en is bovendien een mooie aanvulling op de badkamerserie D-Neo. Het is een budgetvriendelijk toilet, voorzien van alle essentiële functies zoals een RearWash, LadyWash, geïntegreerde zitverwarming, een nachtlicht aan de binnenkant, Slow-close wc-deksel, ...

Klaar om je droom van designbadkamer met douche-wc waar te maken? Kom meer te weten over SensoWash D-Neo en duik in de productdetails.

SensoWash® Starck f  Pro: super hygiënisch design-wc

De succesvolle SensoWash Starck f douche-wc kreeg een pro-versie. Deze nieuwe versie, ontworpen door de designer Philippe Starck, kreeg als extra een UV-C desinfectie HygieneUV functie waarbij de wc één of twee keer per dag automatisch gedesinfecteerd wordt. Hiermee zet Duravit nog meer in op hygiëne. Daarnaast is de wc voorzien van een droger die twee keer zo snel droogt dan de droger van een normale douche-wc. Alle functies kunnen met een app bediend worden. Meer weten? Vraag er naar in een Duravit-verkooppunt.

Lees ook het persbericht over de twee nieuwe douche-wc’s.

Op zoek naar de douche-wc die bij je past of andere badkamerproducten? Je vindt ze bij een Duravit-verdeler in je buurt. Ontwerp je favoriete badkamer met de badkamerplanningstool.

SensoWash D-Neo SensoWash D-Neo SensoWash D-Neo SensoWash D-Neo SensoWash Starck f Pro
In samenwerking met Duravit

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.