Minder schoonmaakwerk en een maximale hygiëne in de badkamer? Hiermee garandeer je een schoon toilet

14/12/2022

Klinkt ‘schoonmaken’ jou niet bepaald als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws! Wat als je badkamer schoonmaken helemaal niet zoveel zou voorstellen? Dankzij de vier toilet-innovaties van Duravit creëer je een maximale hygiëne in de badkamer zonder hiervoor veel te moeten poetsen. Wat zijn de voordelen?

Een effectieve reiniging

Kijk jij er ook tegenop om de randen van je toilet schoon te maken? Dit is meestal niet de eenvoudigste klus. Gelukkig is dat verleden tijd met de toiletten met spoeltechniek HygieneFlush van Duravit. Doordat het water tegelijk door twee openingen stroomt, ontstaat er een draaikolk die de binnenkant van het toilet krachtig spoelt en reinigt. Omdat de rand open en goed toegankelijk is, houd je het toilet makkelijk schoon. Zo verklein je niet alleen de schoonmaaktijd, maar verminder je ook het gebruik van reinigingsmiddelen. Naast de functionele en hygiënische oplossingen, hoef je helemaal niet in te boeten qua design. Ontdek de verschillende series van Duravit voor een hygiënisch toilet.

Elimineer vuil, kalk en ziektekiemen

Dankzij de open spoelranden in het toilet, zijn er bij het schoonmaken geen moeilijk te bereiken plaatsen meer. Het water loopt door de Duravit Rimless®-spoeltechniek in een horizontale cirkel, vooraleer het verticaal in het binnenoppervlak van de wc wegspoelt. Bovendien is deze spoeltechniek ook goed voor je portemonnee. Met slechts 4,5 liter water ben je zeker van een perfect hygiënisch spoelresultaat. Zo ben je zelfs met weinig water zeker dat vuil, kalk en ziektekiemen geen kans krijgen.

Benieuwd naar de verschillende producten van Duravit? Download de gratis brochure.

Vaarwel bacteriën in het toilet

Zoals je wel weet groeien bacteriën supersnel. Tijd om daar komaf mee te maken. Door de spoeltechnieken van Duravit te combineren met het keramisch glazuur HygieneGlaze ben je zeker van een uitstekende hygiëne en bescherming van je toilet of urinoir. Bij Duravit bakken ze het antibacteriële glazuur permanent in de binnenkant van het toilet. Dit glazuur heeft een toxische werking op bacteriën en ziektekiemen en dat remt de groei. Binnen 24 uur is 99,9% van alle bacteriën gedood. Ontdek de collectie Vero Air die volledig beschikt over HygieneGlaze.

Geef kalkaanslag geen kans

Een schone badkamer? Daar hoort kalk niet thuis! Naast vuil en bacteriën is kalk ook één van de dingen die je liever vermijdt. Dankzij de WonderGliss coating van het Duravit badkamerkeramiek houd je je wastafel en toilet heel makkelijk schoon. Aan de gladde, keramische glazuur kunnen vuil en kalk zich niet vasthechten en lopen ze gewoon met het water weg. Toch een restje gevonden? Dat veeg je makkelijk en snel weg met een zachte doek.

Tips voor een efficiënte schoonmaak

Tijd om je badkamer schoon te maken? Daar heb je dankzij de voorgaande innovaties niet veel voor nodig. Een zachte katoenen doek en een mild schoonmaakmiddel op basis van citroen helpen je met je klus. Laat het middel een paar uur inwerken en wrijf het nadien weg met de katoenen doek. Laat je microvezeldoek voor dit werkje aan de kant liggen, want deze kunnen krassen maken op het keramiek. Wist je trouwens dat je best een schuimend reinigingsmiddel gebruikt? Dit blijft langer op de gladde oppervlakken liggen en kan zo beter inwerken.

Benieuwd naar de innovaties van Duravit? Ontdek de verschillende Duravit series en/of download de gratis brochure. Wil je graag meer tips? Een Duravit dealer bij jou in de buurt beantwoordt graag al je vragen en helpt je op weg naar je droombadkamer met weinig schoonmaakwerk.

In samenwerking met Duravit

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.