Blijf steeds veilig en cool, dankzij GROHE CoolTouch

19/07/2022

Een verkwikkende douche in de ochtend of een warm bad na een drukke dag, zijn deugddoende en gelukzalige momenten. Per ongeluk met je rug of hand het hete oppervlak van een thermostaatkraan aanraken is dat evenwel niet. Dankzij GROHE's CoolTouch technologie, loop je voortaan niet langer het risico op verbranding aan je bad- of douchekraan. Hoe warm jij je water ook wenst, het kraanoppervlak oververhit niet wanneer de temperatuur van het water stijgt. Safety first in de badkamer!

Hoe werkt dat, GROHE CoolTouch?

De thermostaat bevat een innovatief koelkanaal, dat een barrière creëert tussen het hete water binnenin en het chroomoppervlak aan de buitenkant. De technologie zorgt ervoor dat het volledige oppervlak aan de kraan niet warmer wordt dan je gewenste douchetemperatuur. Het is nooit te heet om aan te raken en dat is met name belangrijk voor jonge kinderen, aangezien zij het gevaar van de warme oppervlakken niet altijd inzien. Deze GROHE veiligheidsmaatregel voorkomt verbranding en zorgt dus voor meer veiligheid voor het hele gezin. 

Wist je dat 85% van de Belgen veel belang hecht aan veiligheid in de badkamer?

Niet te verwonderen want een kwart van de Belgen gleed al eens uit op een natte vloer en ruim 10% verbrandde zich ooit aan de bad- of douchekraan. Met GROHE's CoolTouch technologie behoort dat laatste probleem tot het verleden. 

Van Grohtherm tot Euphoria en Rainshower

De GROHE CoolTouch technologie is standaard voorzien op thermostaatkranen uit de series Grotherm 1000, Grohtherm 1000 Performance en op douchesystemen uit de series Euphoria 260 en Euphoria 310. De thermostaatkranen Grotherm SmartControl evenals de douchesystemen Euphoria SmartControl, Rainshower en Rainshower SmartControl bevatten ook GROHE's CoolTouch technologie. 

GROHE CoolTouch, blijft altijd cool.

Zo luidt de slogan van de multi-channel GROHE CoolTouch campagne, die loopt van juli 2022 tot en met december 2022. (Ver)bouwers kunnen in deze periode een cashback ontvangen tot wel €150 bij aankoop van een GROHE CoolTouch thermostaatkraan of douchesysteem. Voor meer info kan je op deze link klikken. 

Nog enkele interessante cijfers

Waterbesparing en gebruik van duurzame materialen steeds belangrijker tijdens verbouwing

Belgen die op dit moment hun badkamer zouden (ver)bouwen, geven aan om naast de kostprijs ook rekening te houden met het duurzame aspect. 60% van de Belgen heeft het dan over waterbesparing en het gebruik van duurzame materialen. De Cradle to Cradle (c2c) producten van GROHE bieden alvast een mooi alternatief. Alle c2c-producten passen binnen het circulaire model en zijn gemaakt van gerecycleerde materialen. Daarnaast sluit ook de GROHE EcoButton erg goed aan bij de vraag naar duurzamere producten. De EcoButton zit verwerkt in onder andere Grohterm 1000 en Grohterm 1000 performance. 

1 op de 5 Belgen heeft wel eens last van temperatuurschommelingen tijdens het douchen

Zeer jammer aangezien de meeste douches vaak niet langer duren dan 10 minuten, maar voor velen wel een kostbaar moment van ontspanning zijn! Producten met GROHE TurboStat technologie garanderen een stabiele temperatuur met een heerlijk warme (of koude, naar ieders wens) douche van begin tot einde. Zo blijf je aan het begin of einde van je dag letterlijk gespaard van een ongewenste koude douche. GROHE TurboStat technologie is vandaag de dag terug te vinden in heel wat douche- en thermostaatkraan series, waaronder Grohtherm SmartControl en Grohtherm 2000.

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.