Mooie inloopdouche? Kies dan ook voor designafwatering

We kiezen steeds vaker voor een prachtige inloopdouche. Maar waarom zouden we die dan ontsieren door er een lelijke douchegoot of ouderwets afvoerputje in te plaatsen? ACO biedt vele mooie én functionele alternatieven.

Het water dat uit je douchekop komt, moet natuurlijk ergens naartoe. Een afvoerputje heeft in de eerste plaats dus een praktische functie. Maar dat wil niet zeggen dat het daarom niet mooi hoeft te zijn. ACO heeft een breed gamma aan esthetische afwateringsconcepten voor in je betegelde inloopdouche. Ze zijn stuk voor stuk mooi, hygiënisch én makkelijk te onderhouden.

Luxueus of elegant?

Naast enkele design-afvoerputjes stelen vooral de elegante douchegoten de show. De Top Showerline + is de meest luxueuze uit het gamma. Wil je het iets discreter houden, dan kies je beter voor de verfijnde S-line. Deze elegante afwateringslijn past in elke inloopdouche. Maar omdat hij beschikbaar is tot 150 cm, is hij vooral ideaal voor langere types met meerdere douchekoppen.

Ideaal voor renovatie

Ben je geen fan van de koude inoxlook? Dan heeft ACO voor jou de Showerline Standaard “Black Edition”. Deze strakke, matzwarte uitvoering is perfect voor in je moderne badkamer. Net zoals de S-line wordt ook deze afvoergoot op lage hoogte ingebouwd. Daardoor is hij niet alleen handig in nieuwbouwwoningen, maar ook bij renovatieprojecten! Daarnaast is ook de Showerline B 360° + de gedroomde oplossing bij renovaties door zijn draaibare sifon.

Welke inloopdouche je ook hebt, ACO heeft voor jou altijd de perfecte waterafvoer! Wil je wat ideeën opdoen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratiepagina!

 

In samenwerking met ACO Douche

Meer nieuws van ACO Douche

Een douchecabine of een inloopdouche ?

Ben je van plan om je badkamer te renoveren? Of heb je een volledige nieuwbouw in te richten?

Douchegoot of doucheput? That’s the question!

Je kent het wel, de ochtendrush in de badkamer. Iedereen wil zich zo snel mogelijk klaarmaken.

Zelf een douchegoot plaatsen? Ontdek het snel in deze plaatsingsvideo!

Bij het inrichten van onze badkamer integreren we alsmaar vaker een betegelde inloopdouche.

ACO introduceert douchegoot uit zwarte inox

ACO Douche verbreedt zijn gamma met een zwarte douchegoot uit inox: Showerline Standaard Solid “B

GRATIS Nieuwsbrief