Volg gratis inspirerende webinars van Niko

In deze uitdagende tijden wil Niko zijn klanten bijstaan. Daarom kun je de volgende maanden online een reeks gratis inspirerende en ondersteunende webinars volgen onder het programma #WeCareForYourPlan. Wil je ook je plannen concreet vormgeven? Dan zijn deze zeker het volgen waard. Ontdek er snel meer over.

Een slimmer terras of tuin

Nu de zomer er helemaal anders uit gaat zien dan we gewend zijn en onze vacations voorlopig staycations zullen zijn, is dit het ideale moment om je terras of tuin onder handen te nemen. Tover je tuin of terras samen met Niko om tot een echte oase van rust, waar je optimaal kan genieten van de zomer. Op 20 mei 2020 haal jij via een eerste online webinar met Niko experten en landschapsarchitecten, het meeste uit jouw buitenruimte!

Webinar #1: Garden Update op 20 mei om 16u30

In deze webinar deelt Niko samen met een Belgische tuinarchitect alle outdoor trends op nationaal en internationaal vlak. Of je nu een tuin voor je groene vingers wilt, eentje om in te relaxen, om gezellig te barbecueën of gewoon om mee te pronken, Niko zorgt samen met tuinarchitect Berwout Dochy dat jouw outdoor spot helemaal up-to-date is!  Schrijf je in voor de webinar van 20 mei 16u30.

Ook krijg je concrete tips en tricks voor de inrichting én het slim maken van jouw tuin of terras om zo jouw leven binnen, buiten verder te zetten. Zo ga je zorgeloos de zomer in met waterdichte stopcontacten, schakelaars en media-aansluitingen. Optimaal comfort en veiligheid verzekerd!

Volgende online webinars

De volgende maanden komen er nog enkele interessante thema’s aan bod:

  • Webinar juni: focus op design
  • Webinar juli: focus op energie
  • Webinar augustus: focus op smart home

Interesse in een van de webinars? Houd de website van NIKO in de gaten om je in te schrijven.

In samenwerking met Niko

Meer nieuws van Niko

Webinar: 8 slimme vragen over slim wonen

Anno 2020 is een smart home geen onbekende term meer, toch zijn er nog veel vragen of onjuisthede

Schakelaars als extra touch voor jouw interieur: zo style je ze!

Heb je er al eens over nagedacht dat een schakelaar een leuk accent kan geven in jouw interieur?

Neem deel aan de gratis online webinars van Niko

In deze uitdagende tijden wil Niko zijn klanten bijstaan.

GRATIS Nieuwsbrief