Niko integreert slimme verlichting van Philips Hue

26/03/2018

Niko, de Belgische nummer één in schakelmateriaal en Smart Home, zet een volgende stap in de samenwerking met toonaangevende Smart Home merken en ecosystemen. Als één van de eerste lanceringspartners in het 'Friends of Hue' switches programma van Philips Lighting, introduceert Niko op Light + Building 2018 zijn draadloze schakelaars die moeiteloos de slimme verlichting van Philips Hue aansturen.

Niko design ondersteunt het Philips Hue ecosysteem

Met de schakelaars van Niko kan je voortaan slimme verlichting van Philips Hue niet enkel aan- en uitschakelen. Met één druk op de knop kan je ook voorgeprogrammeerde sferen oproepen of je slimme lampen dimmen. De nieuwe draadloze schakelaar zal beschikbaar zijn in alle Niko afwerkingen, van de strakke Niko Pure, tot de warme vorm van Niko Intense en de budgetvriendelijke Niko Original. De Philips Hue compatibele Niko schakelaars integreren naadloos in elk interieur.

Moeiteloze installatie

Als Friend of Hue, ontwikkelt Niko een slimme schakelaar die volledig compatibel is met alle Philips Hue oplossingen. Dankzij de draadloze besturing, kan je deze schakelaar zonder kappen of breken aan je bestaande installatie toevoegen én hoef je aan functionaliteit niets in te boeten.
Niko is het eerste Belgische bedrijf dat een draadloze schakelaar ontwikkelt die moeiteloos de slimme oplossingen van Philips Hue aanstuurt. Niko ondersteunt met deze samenwerking een van de belangrijkste Smart Lighting ecosystemen.
 

Future proof door kwaliteitsvolle samenwerkingen

Net zoals de samenwerkingen met sterke merken als Reynaers, Renson en Bose, is ook de samenwerking met Philips Lighting gebaseerd op kwaliteitsgarantie. Niko zoekt vooraanstaande partners om samen met hen slimme oplossingen te ontwikkelen die het dagelijkse leven gemakkelijker maken. Niko staat bovendien open voor nieuwe technologieën en open ecosystemen. Zo blijven de oplossingen van Niko volledig future proof en wordt Niko het platform bij uitstek om alle toonaangevende ecosystemen aan te sturen.

Light + Building 2018

De Friends of Hue Niko schakelaars worden voor het eerst voorgesteld op Light + Building 2018. Kom de slimme schakelaar van Niko ontdekken op de Niko stand in hal 8.0: J61 en de Philips Lighting stand in hal 0: Forum.
De nieuwe draadloze schakelaar is beschikbaar vanaf het vierde kwartaal van 2018

 

 

In samenwerking met Niko

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.