Elektriciteit buiten? Ga voor een waterdichte Mureva zekeringkast van Schneider Electric

24/06/2024

Wil je stopcontacten en verlichting in je tuin, of rondom je huis voorzien? Zonnepanelen, een laadpaal, een zwembadpomp … plaatsen? Dan komt een zekeringkast, ook wel verdeelkast of groepenkast genoemd, goed van pas. Omdat deze vaak buiten of in vochtige en stoffige omgevingen zoals tuinhuizen, kelders, garages of zelfs op terrassen wordt geplaatst, is een waterdicht exemplaar noodzakelijk. Schneider Electric biedt met het Mureva gamma kwaliteitsvolle oplossingen voor je projecten, zowel binnen- als buitenshuis. 

Waarom kiezen voor Mureva?

Makkelijke uitbreiding

De Mureva kasten zijn ideaal voor uitbreiding van bestaande installaties. De kasten kunnen op elke gewenste locatie geplaatst worden doordat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn. De kast beschikt bovendien over extra openingen aan de zijkanten, waardoor je overal gemakkelijk met kabels kan vertrekken of toekomen om zo nieuwe circuits efficiënt toe te kunnen voegen.

Eenvoudige installatie

Deze zekeringkasten zijn eenvoudig en probleemloos te monteren. De kasten zijn standaard voorzien van een DIN-rail zodat modulair componenten in de kast geplaatst kunnen worden. De Mureva kasten zijn ook compatibel met het nieuwe modulaire Resi9 XE systeem van Schneider Electric. Met dit plug-in systeem klik je simpelweg de Resi9 XE-verdeelmodules op de DIN-rail van je Mureva kast, waarop je vervolgens de Resi9 XE zekeringen en differentieschakelaar één voor één kunt bevestigen. Zo eenvoudig kan het installeren van je zekeringkast zijn!

Robuust en stijlvol design

Het robuuste ontwerp van de kast biedt optimale bescherming voor je apparatuur tegen water, stof en schokken. Bovendien zorgt de ergonomische vorm, stevige constructie en technische afwerking van de glanzende kast voor een elegante uitstraling die naadloos opgaat in je woonomgeving.

Mureva Box aftakdozen

Ontdek naast de Mureva kasten ook de Mureva Box kabelverdeeldozen van Schneider Electric om al je verbindingen te maken. Ze zijn beschikbaar in 10 afmetingen, variërend van kleine ronde dozen tot grote rechthoekige modellen.

Wil je meer weten over de producten van Schneider? Op zoek naar de ideale (waterdichte) zekeringkast? Download de gratis infobrochures en neem een kijkje bij een verkooppunt online.

In samenwerking met Schneider Electric

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.